Durerile sunt semnalul de alarma ca "ceva nu e bine".
Stiu ca femeile rabda multe, dar nu trebuie sa te auto-distrugi "pentru frumusete".
Picioarele tale sunt obisnuite cu un tip de incaltaminte, iar trecerea brusca si pentru timp /drum indelungat acomodarea este stresanta organismului.
Cand n-ai folosit un tip de incaltaminte de mult timp (sau deloc), atunci fa macar niste pauze, la intervale de 5-10 minute, roteste-ti usor picioarele stanga-dreapta (din glezna si din genunchi), si umbla mai relaxata.
Inseamna ca acele botine nu sunt comfortabile pentru picioarele tale si at trebui sa renunti la ele
Bună! Poate la inceput erau lejere acele botine, dar mergînd tu mult cu ele ti s au umflat picioarele, si de aici a apărut durerea, ca sa ameliorezi durerea, fa ti masaj cu o cremă de picioare au la avon sau oriflame, ce varsta ai?
Maseaza-ti zona durereoasa, de cateva ori pe zi, cu o crema sau cu un gel antiinflamator (Fastum Gel, Sindolor, Voltaren Forte etc). Iti va ajuta foarte mult!
Da-te cu o crema pentru durere gen Voltaren, ar trebui sa treaca in decurs de 2-10 minute. Recomand totusi sa lasi moda ca nu ajuta la nimic, daca arati bine oricum te abordeaza baietii, si daca nu, oricum nu te baga nimeni in seama, cu tocuri sau nu.
Nu prea tin cont de moda dar mi-au placut si le-am cumparat.Eu port 36 le-am luat tot la aceeasi marime, mi se pare ciudat avand in vedere ca am mai purtat si mai inalte.Dar am avut o lunga pauza de 5-6 luni
Bună! Posibil tu ai forțat piciorul cand ai mers si ai traumatizat glezna, daca nu i ti trece durerea nici cu masaj mergi la ortopedie si fa ti o radiografie, saă vezi din ce cauză te dor gleznele. Ce varsta ai? Multa sănătate.
DaciaRomania întreabă: