Primul! http://shop.adidas.co.uk/product/EW543/G16714/Sleek/Wome n%27s-Top-Ten-Hi-Sleek/detail. jsf? selectedProductViewInd ex=0&selectedQuantity=1
arata mult mai ok decat celalalt! in plus... se poarta combinatia dintre albastru si mov! :)
Cu siguranta primii.Sunt mai interesanti, culoarea e frumoasa, la fel si talpa, pare de calitate. Ceilalti par kitchosi
Prima varianta.
Nu am sa argumentez de ce, pentru ca a argumenta inseamna a spune "de ce" iar ceea ce ai cerut tu nu prea are sens.
Mie imi plac aman2 dar sincer cred ca as alege al doilea model pentru ca nu sunt asa de colorati si mi se par mai frumosi asa cum sunt.
Pai pe al doilea model.Bine acum, eu sunt baiat, acestia fin de femei, nu pot sa ii compar cu aceleasi criterii cu care ii compari tu, poate, insa primul model are un albastru asa exagerat, parca tras de par, iar al doilea model pare foarte...nu stiu, frumos si elegant cu albul acela, impreuna cu un pic de auriu si negru.
Sper ca te-am ajutat.
Imi plac primii deoarece sunt putin mai de fete. A2a pereche e cam baietoasa, dar nu foarte
Eu as alege mov!
Pentru ca poți sa-l asortezi cu blugi și merge sa-l asortezi cu mai multe culori la tricou sau bluzele mai sport
Pentru incaltaminte poti vizita www.outletadidas.ro produse originale la pret de outlet :)
Buna.acest model de adidas top ten hi sleek se port purta si de barbati, chiar daca ei ar fi pentru femei? Ar fi normal sau ceva rusinos? astept parerile voastre
xedor întreabă:
SexyGirlSweet1998 întreabă:
DaciaRomania întreabă: