Daca fardurile nu au fost de buna calitate și potrivite pentru tenul tău e normal sa ți se întâmple asta având pielea mai sensibila, eu zic sa vorbești cu o persoana care e priceputa în domeniul asta și pe viitor nu mai folosi produse de genu'.
Sfatul meu este să mergi la medic. Această iritație este cel mai probabil cauzată de cosmeticele folosite de tine(acest lucru se întâmplă datorită ingredientelor avute de cosmeticele de calitate slabă sau datorită faptului că tenul tău este sensibil). Acest lucru nu înseamnă că toate cosmeticele au ingrediente de calitate slabă(cand folosești un produs trebuie să cauți ingredientele pe internet pentru a vedea dacă sunt ok).
Vezi sa nu fi facut vreo conjunctivita.
Am patit cu rimel super scump sa imi lacrimeze ochii+ usturime si roseata, l-am mai incercat o data dupa 1 saptamana si same thing -> la gunoi.
Posibil sa fii alergica la ceva din ce sunt facute fardurile alea sau sa le fi trecut termenul de la deschidere, eu am paletute HUDA pe care scrie ca max 6luni de la deschidere pot fi folosite...
Poate probela nu este la tine și nu ai o boala de piele și nici produlele nu trebuie dezinfectate. Unele farduri conțin ingrediente care poate nu sunt bune pentru fata și provoacă acnee. Poți doar sa le schimbi.