| Mihaiii a întrebat:

Bună din nou. Deci, căldura asta mă omoară...

Problema este că numai știu cu ce să mă îmbrac la școala. Astăzi am lăsat rușinea și respectul la o parte și m-am dus în papuci la școală și pe de altă parte m-am mai și descălțat în ore... Bermunzi nu pot purta, nu-mi plac de loc. Tricouri, maieuri... chiar nmai știu. În iarnă, nu aveam probleme. Aveam cămăși, bluze, fulare, pantaloni de orice culoare și de orice fel, aveam cum să le combin pe mine, să-mi stea bine. Dar acum, e școala și chiar dacă nu ne zice, nu pot să ma duc oricum. Adică mi-aș pune niste pantaloni foarte scurți și un maieu și aș rezolva tot, dar e școala. Vreau ceva acceptabil, comod, dar și elegant în același timp.

Oferițimi câteva sfaturi in ceea ce priveste îmbracamintea pe timpul ăsta. Menționez că în școala mea nu prea se pune accent pe îmbrăcăminte, nu avem uniforma, deci puteți sugera aproape orice.

Se știe, dau fundiță!

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

E da fix'
Sa fim seriosi sa te simti tu bine in pielea tawinking asta e tot
Poti sa te duc in tricou sau eu stiu'
Pantalonei foarte scurit
Care e faza? la fete le zice ceva ca au fuste prea scurte?
o O
eu asa faceam aruncam ceva pe mine laughing nu prea imi pasa ce zice lumea de mine
Doar eu sa ma simt bine in pielea mea'

4 răspunsuri:
| mfbluu a răspuns:

Pai.thinking poti sa te gandesti la o combinatie dupa stilul tau...pe caldura asta numai trebuie sa ti cont de modelul pantalonului...trebuie sa te imbraci cum te simti tu mai comod si binethinking
si app incearca nuantele deschise pentru a respinge caldura...eu la scoala ma imbrac in pantaloni 3 sferturi si maieu.adidasi sau sandale depindelaughing

| alonet a răspuns:

Sugeres sa iti iei haine albe de bumbac, albe pentru ca nu "atrage" caldura solara si din bumbac, ca daca transpiri sa nu mirosi

| yellowalien a răspuns:

Pantaloni de in, sau in orice caz dintr-un material subrite. sau pantaloni 3/4(eu zic ca sunt acceptabili ca lungime, nicidecum indecenti), tricouri largi din bumbac sau camasi cu maneca scurta(sunt la moda camasile atat la fete cat si la baieti, si ambele categorii arata foarte bine in camasahee hee; plus ca au aparut niste modele foarte dragute). hmm... Vezi tu. Fa si tu un tur al magazinelor si vezi ce-ti place si ti se potriveste!

| Elena1234456 a răspuns:

Poarta culori inchise si haine din materiale usoare, astea te racoresc mult tongue.