| Denianonim a întrebat:

Bună
Din nou școală
Îmi puteți spune cu ce să asortez niște blugii tăiați?
Cu ce fel de bluze
Aș avea niște tricouri scurte cu buricul gol dar mi se pare ca un pic cam mult sa il combin cu blugii tăiați lasă cam multă piele la vedere
Aa da era sa uit
Cum ar arata daca as purta colantii cu acele tricouri?

Răspuns Câştigător
19 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,
Uite cateva idei:
https://ro.pinterest.com/......arch/pins/

Si ar arata vulgar(in opinia mea) daca ai purta colanti cu tricou scurt la scoala. Nici pe strada nu prea e ok, dar asta e decizia ta. La scoala insa clar nu.

| untu a răspuns:

De ce? La scoala nu este ordine si disciplina? Toti elevii trebuie sa poarte obligatoriu uniforme scolare! Vrei sa arati lumii lipsa ta de respect si vrei sa apari la scoala ca o golanca sau o scursura a societatii civile moderne!

| Clorox a răspuns:

Iti sugerez blugii cu o camasa mulata, dar nu camasa de scoala, camasa de club, cu o vesta de blug sau cu o geaca de blug, dar una mai moderna si niste pantofi, de preferat platforme si o geanta! Combinatia asta este destul de misto!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blugii rupti consider ca merg cel mai bine cu bluze si tricouri cat mai lejere ( pot sa fie si genul de croi tip A, mai mulat pe sani si dupa sa vina lejer ), care nu urmeaza linia corpului si sunt mai lungi. Poti sa incerci sa-i combini si cu o camasa ( nu in carouri, de preferat alba sau albastra - cu dungi sau fara, poti sa nu o inchei la ultimii nasturi si sa ii faci un nod )
Tricourile alea scurte mi se par potrivite pentru blugii cu talie inalta, sau daca porti o talie medie sau joasa sa ai si ceva pe deasupra. Colantii ii consider un articol vestimentar de purtat in casa sau la sala, dar aici depinde si de materialul din care sunt facuti si cum arata ei ( oricum nu mi se pare ok sa fii in fundul gol pe afara ), ar merge cu tricouri/bluze lungi sau rochii - chestii care sa-ti acopere totusi fundul si sa nu o dai in vulgar.

| DovleacTurbat a răspuns:

Te duci la scoala sau in club?

| Denianonim explică (pentru DovleacTurbat):

Sunt la Lazăr in clasa a 7-a
Și toate colegele mele se îmbrăcă așa

| anamariarot a răspuns (pentru Denianonim):

Și de ce ar trebui să faci parte și tu din turmă?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Denianonim):

Vrei sa te asociezi cu niste scursuri ale societății? La 13 ani inca nu ti s-au schimbat nici dintii de lapte toti si tu vrei cu buricu' gol laughing). Ce mai generatie sad.

| Denianonim explică (pentru anamariarot):

Asta e și chestia
Dacă nu faci la fel ești marginalizat și asta se transformă foarte repede in fenomenul bulling

| Denianonim explică (pentru DovleacTurbat):

De fapt... dinții de lapte i-am schimbat la 6 ani...
Păi eu măcar am forme

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Denianonim):

Era un fel de a spune... Dacă ai "forme" trebuie să le "împărtășești" cu toți? Tu n-ai nicio vină, vina o au părinții. Mami, tati ce fac? Dorm? Adică într-un final ştii cum e, ce se naște din pisică tot şoricei mănâncă.

A fi marginalizat nu coincide cu bullying. La școală nu te duci să-ți etalezi „formele", după cum i-ai răspuns lui DovleacTurbat. Trebuie să înveți să distingi ce e bine de ce e rău. Dacă toate colegele tale s-ar duce pe centură, te-ai duce și tu doar pentru că ele nu te-ar mai băga în seamă laughing))?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anamariarot):

Tristă generație, asa-i? Ăştia îmi vor da pensie la bătrânețe? rolling on the floor)

| anamariarot a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Eh, așa se spune mereu laughing. Cu siguranță așa spun și cei mai în vârstă despre noi. Unora o să le mai vină mintea la cap odată cu trecerea timpului.

Păi învăț foarte bine
Și deja sunt destul de mare

Nu ești destul de mare, încă ești mică; de aici și imaturitatea în deciziile pe care le iei. O să-mi dai dreptate peste câțiva ani.

Ok... cam ai dreptate aici recunosc
Am doar 13 ani dar sunt mai dezvoltată eu
Arăt ca una de 20
Dar totuși
Zi-mi cum să mă imbrac să fiu cât de cât la moda
Mai sport

| untu a răspuns (pentru Denianonim):

Foarte urat! Asta-i civilizatie? Unde-i civilizatie moderna?

| anamariarot a răspuns (pentru untu):

Ce are, dragă, răspunsul meu? Nu ți se par suficient de decente ținutele? Poate nu știi, dar în foarte puține școli există uniforme; de aici și opțiunile elevilor în a-și forma diverse ținute cu o garderobă proprie.