| LoveWithoutInhibitions a întrebat:

Buna!
Din toamna eu voi fi pe a 9-a si as vrea sa devin reprezentant AVON ca sa imi pot castiga niste banuti de buzunar...Cine stie de la ce varsta este permis si cu cat se plateste?
Dau funda celui mai detaliat si explicit raspunshappy

Răspuns Câştigător
| IceCreamDoll a răspuns:

Am o colega care este reprezentanta de 1 an. Adica de la 14 ani. Poti sa devii reprezentanta atunci cand ai buletin. Ca sa devii reprezentanta trebuie sa vorbesti cu cineva care este deja si el reprezentant(a), o sa-ti dea un formular de completat (pe care si parintii tai o sa trebuiasca sa il duca la locul de munca). Si eu zbarnaiam sa devin reprezentanta, dar acum nu imi mai trebuie. Daca vreau neaparat sa cumpar ceva din catalogul avon vorbesc cu colega mea si s-a rezolvat. Mai gandeste-te daca sigur asta iti doresti. Succes!

8 răspunsuri:
| Cezii_7876 a răspuns:

Pai te poti angaja daca ai de la 14 ani in sus. Plata se face in functie de cat ai vandut in luna respectiva, iar uneori iti dau si cadouri cum ar fi parfumuri, rujuri, rimeluri si chestii de genu' pe care poti sa le vinzi sau poti sa le pastrezi. Mai multe detalii gasesti pe site-ul lor, http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/home_page.page. Sper ca te-am ajutat.;;)

| Malina_1305 a răspuns:

Trebuie sa fi major pentru a devenii reprezentant, dar te poti inscrie pe numele unui parinte de-al tau... In privinta baniilor depinde de valoare comenzii tale... Daca vrei sa afli mai multe detalii adauga-ma in lista ta de messenger : malina_clim@yahoo.com

| Sanke a răspuns:

Ai voie sa fii reprezentant...stiu sigur pentru ca am cateva colege care se ocupa cu asta. In legatura cu partea financiara nu prea stiu. Depinde cate produse vinzi. In functie de asta ti se fac discount-uri si/sau primesti bani. Sper ca te-am ajutat macar putin happy

| RuxandraBenMeir a răspuns:

Pai varsta minima este de 18, dar daca chiar vrei sa te ocupi de asta te sfatuiesc sa o rogi pe mama ta sa te inscrie, dar cu numele ei! Iar plata este in functie de valoarea comenzii pe care o ai! de la 150 Ron este 10%, de la 290 Ron este 20%, dela 370 Ron este de 30%, iar de la 450 Ron este 40%. Pentru mai multe detalii re sfatuiesc sa iei legatura cu un Lider Avon happy

| Anutzabhaaa a răspuns:

Nu exista o suma exacta depinde cate comenzi faci lunar si cu cat suma este mai mare...Ex:daca ai comandat de 100 de lei, 34 sunt ai tai platind 66.De la 13 in sus numai sa ai acordul parintilor! fundita?:X

| Malina_1305 a răspuns:

Iar daca chiar vrei intr-adevar reprezentant ma poti contacta pe adresa de email sau messenger si iti voi spune tot ce trebuie sa faci.
malina_clim@yahoo.com
Bye - Bye :*

| Aanyaa a răspuns:

Pai trebuie sa ai peste 18 ani, dar iti poti face pe numele unui adult daca vrei neaparat, si castigi in functie de valoarea comenzii si in plus primesti cadouri daca ai facut comanda de ce suma trebuie. Bafta! Pupici:*