| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna dragele mele!
As vrea sa fac ceva schimbari la parul meu, nu il pot tine mare pentru ca este cam rar si chiar nu imi sta bine.
M-ma hotarat sa mi-l tund bob insa sunt mai multe feluri in spate mai scurt si in fata mai lung.Si as vrea sa ma vopsesc un roscat cum sa zic un visiniu asa nu orice rosu, ca alta culoare nu pot ca nu imi sta bine, caci am si ceva pistruii si nu ma avantajeaza decat roscatul.
Voi ce ziceti fetelor oare mi-ar sta bine bob... daca vreti sa va uitati si la poza!
Va multumesc

Răspuns Câştigător
| caramelO a răspuns:

Eu cred ca da, ti-ar sta bine, pentru ca tnusoarea bob iti pune in evidenta trasaturile fetei iar u esti o tipa draguta ti-am vazut poza... si in plus aceasta tunsoare este trendy

2 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cel mai bine te consulti cu coafeza ca ea chiar stie ce ti se potriveste la tipul tau de par si la conformatia fetei. Tunde-l, ca o schimbare este benefica pentru psihic. Dupa ce mai creste, poti sa schimbi tunsoarea daca nu-ti place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu spun sa te tunzi asa bob...pentru ca e la moda si nah poate ti-ar sta bine...si culoare ti'o alegi tu pentru ca tu sty mai bine cu ce iti sta frumos!