Te sfatuiesc sa alegi o vopsea fara amoniac(L'oreal e f buna)pentru ca nu iti va distruge parul(mai ales ca ai un par natural) si va iesi treptat din par. Daca vei folosi o vopsea cu amoniac si vei vrea vreodata sa scapi de roscatul din par vei avea de tras pentru ca roscatul iese doar prin decolorare si mult mai greu decat negrul(in prezent fac cursuri de coafor si stiu ce vorbesc). Ramane la alegerea ta:*
Pentru ca nu te-ai vopsit niciodata, este bine sa mergi la un salon profesional unde ti se poate face culoarea dorita de tine. Bafta!
Si eu m-am vopsit recent roscata si am avut aceeasi nuanta ca si tine(a parului natural). eu iti recomand garnier color sensation 6.60. culoarea iese foarte faina, intensa si destul de inchisa, asa ca nu o sa ai foc in cap. culoarea se mentine foarte bine 8 saptamani si parul miroase foarte bine timp de 2 saptamani
Depinde de parul tau, ce fel e.Nu ma refer la culoare ma refer la grosime, etc. Poate poti incercerca un roscat deschis spre oranj...un roscat aramiu.
Ai putea incerca o vopsea fara amoniac care dureaza in jur de 6-8 spalari, iti poate modifica culoarea naturala cu una sau doua nuante si nu afecteaza firul de par.