| Mairead a întrebat:

Buna dragi utilizatori TPU
Imi doresc o schimbare de look, nu stiu ce culoare a parului m-ar avantaja, am tenul alb, cativa pistruii, ochii caprui spre verde.Ma gandeam la un blond coniac insa nu as vrea sa ma imbatraneasca. Voi ce spuneti? daca cunoasteti vreun salon in Bucuresti bun cu preturi accesibile v-as multumi mult. O zi buna

6 răspunsuri:
| LaraDot a răspuns:

Eu as zice ca un roscat-piersica ar fi genial, si un salon bun la care am fost este acesta http://www.complex-paradis.ro/Salon-de-coafura/

| mixxjim a răspuns:

Ce culoare ai parul natural? daca esti satena, niste suvite foarte deschise, subtiri si dese, ar da o culoare cumva platinata a parului, care merge foarte fain cu culoare ochilor si a tenului. plus ca suvitele sunt foarte usor de intretinut, mult mai usor decat un par vopsit pe care ar trebui sa-l revopsesti dupa 3 saptamani-1 luna. daca zici prin ce zona stai ar fi mai usor sa afli si saloane bune.

| IonDiana a răspuns:

Incearca rosul acela spre portocaliu daca ai tenul deschis, crede-ma ca te avanteajeaza, acum depinde si te caracter.

| YayuK a răspuns:

Pentru trasaturile tale ti-as recomanda un roscat stins sau un castaniul glacial, cafea cu lapte.Blond in niciun caz.Si eu sunt alba ca branza si ochii caprui verzui. eu ma vopsesc castaniu glacial sau castaniu inchis.Pe mine ma intineresc culorile astea si imi accentueaza ochii.Am fost si roscata si acelasi efect l-a avut