| mellymellysaa a întrebat:

Buna dragilor! Am o intrebare pentru fetele care au trecut deja prin faza "cosurilor" am si eu nevoie de un tratament pentru a scapa de punctele negre... vreo idee?

Dau funda pentru cel mai bun raspuns, multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

De puncte negre nu poti scapa decat prin exfoliere.Nu-ti da in niciun caz cu creme pe fata ca nivea sau alte porcarii pentru ca ti se va ingrasa si mai mult tenul si vei avea fata plina de puncte negre.
Trebuie sa ti le scoti.Fa-ti mai intai o baie de aburi(pune intr-un vas apa fierbinte si stai deasupra aburului cateva minute) pentru a-ti deschide porii si dupa aia iei un prosop mai aspru si ti-l freci de fata ca sa elimini celulele moarte si sa-ti lase pielea curata fara puncte negre. Poti folosi si un gel exfoliant. Daca ai puncte mari, scoate-le presand pielea cu degetele ca si cand ai stoarce cosurile. Dupa ce ai terminat, dati cu apa rece din abundenta ca sa inchizi la loc porii.
Si ai grija de tenul tau in fiecare zi ca sa previi aparitia puntelor negre.

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Singura solutie eficienta : baia de aburi, uite aici http://therhythmofheels.wordpress.com/......ele-negre/

| MyaEmy a răspuns:

Incearca solutia "clearskin" de la AVON.
Pui putin solutie pe vata sau disc,te dai cu ea in locurile in care ai cosuri, o lasi cateva secunde pe fata si apoi te speli cu apa, a II- a zi o sa ai fata putin rosie in locurile in care te-ai dat cu "clearskin"(pentru ca ea usuca cosurile), iar a III-a zi o sa ai fata curata si impecabila.
Ca sa faci rost de solutie, te duci la un reprezentant AVON si comanzi.
Sper ca te-am ajutat happy

| mellymellysaa explică (pentru MyaEmy):

Am folosit si eu acea crema, tot pentru ca mi s-a spus ca e foarte buna si eficienta, dar nu a fost asa, oricum multumesc :*

| MyaEmy a răspuns (pentru mellymellysaa):

Cu placere kiss dar sa stii ca nu e crema, e o solutie lichida care o poti confunda cu acetona laughing

| Madrill a răspuns:

La magazinele de produse naturise se gaseste un sapun numit borax. Prietena mea zice ca e destul de bun.