Tenesii:ii poti purta cu bluci, acum blugii se poarta cu manseta ridicata! asorteaza o pereche de tenesi cu blugi si o camasa dar sa nu fie eleganta! botinele: le poti purta in multe combinatii: cu blugi, cu colanti, cu pantaloni de orice fel, ai grija si la materialele din care sunt facute hainele! sa nu iti iei pantaloni din sateen si botine din piele adidasii: sincer nu ii mai purta, poarta mai mult tenesii cand vrei sa fi sport! gecile de piele merg aproape la orice tinuta, dar sa nu le iei cu pantaloni de treining!
Moda nu ti-o impun altii, ci ti-o impui chiar tu! Daca tie iti place o haine imbrac-o. Nu trebuie sa te simti stanjenita daca altuia nu-i place. Tu esti tu! Sper ca te-am ajutat.
E simplu, decat sa citești romane fashon mai bine mergi prin mall-uri ( acolo ai ocazia sa vezi multe stiluri de îmbrăcăminte ) aseazate la un ceai si ANALIZEAZĂ!
Ce ti-ar plăcea, ce ai schimba la fetele care trec pe acolo etc.doar asa vei sti cu adevărat daca te îmbraci bine, vazand la altele!
Bafta!( nu strica sa si noteze ce ti-a placut, asta ca sa iti aduci aminte in momentele care crezi ca nu este o zi buna de îmbrăcăminte , la toate ni se intampla asta )
Sunt multe de zis, daca vrei, ma poti adauga pe messenger cu id-ul asdfgooyonna si vorbim acolo Mie multa lume imi zice ca ma imbrac misto, chiar daca am un stil mai extravagant.
Tu iti creezi propria moda, fiecare persoana are felul sau de a se imbraca, poti veni cu aceiasi bluza toata saptamana la scoala daca nu miroase urat eu zic ca nu e nici o problema! Deci fiecare persoana se imbraca cum vrea si nu asculta de parerea altora care te jignesc de stilul vestimentar poate ca sunt doar invidiosi!
Eu nu cred ca ai avea nevoie de cineva care sa-ti spuna cum sa te imbraci in fiecare zi ci trebuie doar sa stii cat de cat sa le asortezi intr-un mod pacut si comfortabil pentru ca sa-ti placa si tie.
Frumusetea nu consta in moda ci in simplitate si originalitate!
anonim_4396 întreabă: