Eu nu știu ce are lumea de mai jos că sunt destule perechi în mall la maxim 120 lei, dar du-te în stradi, bershka și din astea. Așteaptă să fie ceva perioadă de reduceri că sigur o să bage pe la sfârșitul lui august, află când sunt și du-te în prima/le zile să prinzi ceva bun
In magazine din Mall va fi totdeauna scump. De ce nu mergi in magazine obisnuite? Uneori gasesti haine noi si la second hand, daca ai rabdare sa cauti. Nu mai arunca banii pe fereastra.
Mi am mai luat haine in mall, stiu ca s scumpe relativ. dar as vrea sa mai merg si in alte magazine, nu oar bershka, zara si stradivarius unde nu s cele mai accesibile preturi. chiar as vrea sa merg la un sh sa vad ce au ptc nu am fost niciodata. am un buget de cam 600 de lei si nu vreau sa ii irosesc degeaba.chiar voi asculta sfatul tau si voi mrge si n magazine no brand. o zi frumoasa
In mall sunt cam piperate preturile avand in vedere ca vrei sa dai aproximativ 120 de lei pe blugi.Mai bine viziteaza un SH, spre exemplu Humana, cand are preturi mai ridicate, peste 9 lei, si vei gasi blugi cu 60-90 de dolari la un pret de nimic si in stare buna.Bafta la cumparaturi!
You made my day
esti genial omule