Buna.
NU SE REZOLVA ASA . El isi bate joc de tine, din cauza ca tie iti pasa. El vede ca pui suflet in acele replici, de aceea le tot spune. Am fost in situatia ta
Cand eram mica, ma chema [ numele de familie ] Grivei
. Bineinteles, ca toti s-au luat de numele meu si ma faceau in toate felurile. Nu conteza asta. Ideea este ca nu trebuie sa il bagi in seama. Daca nu il bagi in seama, el bineinteles ca o sa iti mai zica replicile, dar o sa vezi ca o sa renunte la ele + INVIDIA. Invidia este mare, iar el, cum ai spus tu, este foarte scund, iar tu foarte inalta. Crezi ca un baiat nu si-ar dori inaltimea ta?
Mai laes o fata
. In principiu, nu il baga deloc in seama
O Sa vezi ca o sa mearga
Pa.
Dacă ai ști cât de mult doare ignoranța. Bătrânii știu despre ce e vorba. Știi, bătrânii sunt oamenii ăia în vârstă pe care nu îi bagă nimeni în seamă și mor singuri și triști... Pricepi? Ori nu sta să asculți ce are el de zis, ori ascultă ce zice și apoi cu nonșalanță: "pe bune? tu te auzi ce zici? hahaha! " sau în timp ce el vorbește, tu preocupă-te intens de manichiură, sau, după 5 minute în care el vorbește : "ce spuneai? scuze, nu am fost atentă, eram mult mai interesată de peisaj". Și un sfat : îngrașă-te. Pobabil, scuză-mă, arăți rău. Dacă nu mănânci, ia vitamine pentru poftă de mâncare, dacă ai arderi intense...n-ai ce-i face, iar dacă problema ta nu e de ordin fiziologic, mergi la psiholog să afli din ce cauză nu reușești să pui un gram pe tine. Poate că ai mult stres adânc în inima ta.
Dar de ce sa te complici cu el, este un fustrat de aia ti-a zis si asa, gaseste pe cineva cat tine de inalt sa vezi ca il oftici...cate fete nu si-ar dori sa fie inalte (eu de ex) si tu te iei dupa el? Este un ofticat, sa ii zici asa, o femeie merge sa fie mai inalta ca baietii sunt in general inalti, dar baieti pitici trebuie sa gaseasca numai fete de marimea lor ca astfel da urat. scuze la cei scunzi, este doar pentru teomari replica
Cica super problema. Ai un avantaj. Poti merge spre modelling. Pe aia doar inaltimea ii intereseaza si sa fii slaba. Esti norocoasa chiar, spre deosebire de majoritatea fetelor care sunt pitice.