Buna!
De obicei, iti trece dupa o perioada de 1-2 ore. Te poti spala cu apa rece si poti pune, totodata, pliculete RECI de ceai pe ochi(ceai verde, ceai de musetel). Ceaiurile cu cofeina ajuta la contractarea vaselor de sange, calmand ochii umflati. Ceaiurile din plante, in special cel de musetel, contin substante anti-iritante si calmeaza roseata.
Pa, pa!
si eu am problema asta. dar cu apa nu trece. nu prea poti. iti sfatuiesc sa staii un pic in baie dupa ce plangi. asta e. e greu, dar... si dupa ce iesi din baie i te intreaba cineva daca ai plans, spune-i sa ai lacrimat ca tiai bagat mana din greseala in ochi
Pune-ti o compresa cu apa rece pe ochi si stai cam 5 minute asa. Ochii nu o sa mai fie asa umflati. Bafta!
Sincer, nu stiu daca poti ascunde chestia asta. Oricum, daca te speli cu apa rece, tot o sa ai ochii rosii... nu mai plange si o sa iti treaca de la sine...
Poti incerca sa nu mai plangi dar daca totusi o faci poti incerca ca fata sa folosesti niste farduri discrete dupa faza cu spalatul pe ochi cu apa rece.
DaciaRomania întreabă: