| diidii a întrebat:

Buna:*
E adevarat ca ceaiul de musetel e bun pentru cresterea parului?thinking
Daca nu ...pentru ce e bun?:d
funda:*

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Pai nu am auzit ca ajuta la cresterea parului, uleiul de ricin ajuta, iar ceaiul de musetel decoloreaza un pic parul, daca de mai multe ori dupa ce speli parul il clatesti cu ceai de musetel (mai concentrat) se deschide parul la culoare, se face mai blond cred :* la fel daca il bei e un fel de calmant si e bun pentru sanatate, poti sa faci si baie de aburi cu el pentru fata happy
sper ca te-am ajutat! funda? :*

7 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Ceaiul de musetel cred ca este bun pentru o infuzie pentru puncte negre.stai asa cu fata sub aburi.eu asa am auzit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu exact cat e de bun la cresterea parului,dar stiu ca daca il combini cu zeama aia de lamaie sau chiar simplu la clatire se deschide la culoare, trebuie sa te speli moderat, cam atat cat stiuhappy

| katherine09 a răspuns:

Eu stiam ca ceaiul de musetel este bun pentru deschiderea parului la culoare. Iti da o usoara nuanta de blond. De cresterea parului nu am auzit nimic.

| inutzza21 a răspuns:

Ceaiul de musetel nu e bun pentru par, insa e bun daca ai o infectie vaginala cu mancarimi mari si secretii ca si 'branza'- e bine sa te speli cu ceai de musetel, e bun si pentru deschiderea porilor in cazul in care vrei vreun tratament facial- stai cu fata deasupra aburilor de la ceai de musetel cu un prosop pe cap, se mai foloseste ca si calmant natural, sau la peroanele care au probleme cu somnul

| Yokrisztinutzza a răspuns:

E bun pentru fetele cu parul blond si gras...mentine culoarea naturala si il usuca

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mușețelul este un calmant și un antiseptic!
Pa, pa.

| Mayar a răspuns:

Ceaiul de musetel e bun ca sa il foloseste inainte de cicliu
adica sa il bei si sa iti faci spalaturi cu el. Atunci nu iti va curga asa tare si nu te va durea asa rau.winking