Da, va deveni mai neagra si mai deasa ca inainte. Daca o razi va fi mult mai rau.Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic dermatolog -> iti va da o solutie care te va ajuta sa scapi de ea fara sa creasca mai nasoala.Mult noroc!
Doar dacă dai cu lama sau cu vreun aparat de ras... dacă te epilezi nu se îngroașă
Buna.
Stiu despre ele mai multe caci sora mea le-a incercat, sunt cu ceara rece dar va trebui sa le incalzesti, apoi te vei murdari de ceara pe imprejur insa trebuie sa le incalzesti intre palme sau in apa calda citeste pe cutie, si apoi sa le aplici deasupra buzei superioare, sa le lasi pe ceva timp insa nu mai mult de o minuta apoi tragi repede, nu cred in ele fiindca am vazut ca nu prea au efect daca nu se primeste asa, incearca sa le decolorezi sau sa te duci la salon, sarbatori fericite!
Tocmai primisem asta pe e-mail:
http://www.goldendeals.ro/......-eva-salon
Intereseaza-te la ei cat te-ar costa, ce implica si cum e cu reducerile alea. Daca preferi sa te epilezi singura, smulgerea e cea mai buna solutie, poate fi cu ceara sau cu un aparat - prima data e cel mai greu, cu timpul firele se smulg mai usor. Fii pregatita pentru iritatii, iti recomand crema de tuia de la plafar. Si nu e nimic jenant, nu esti vinovata pentru ca ti-a crescut mustata (daca nu ai dat cu lama)- important e sa arati ingrijit.
Da. daca o vei da jos cand va creste va fi mai neagra si mai groasa, sfatul meu este sa nu o dai jos. dar daca e incredibil de evident si incepi sa semeni cu un barbat atunci da-o jos. dar te avertizez, odata ce o vei da jos oadata va trebui sa o dai obligatorilu odata la doua saptamani cel putin. sper ca team putut ajuta.
AdaAdela întreabă:
DaciaRomania întreabă: