Buna! Sa stii ca si eu am trecut prin acelasi lucru.La 12 ani aveam 65 de kg dar am ajuns la 50 asta in timp. Oricum eu am facut o mare prostie incepan sa tin dieta (adica sa reduc din mancare) dar sper ca tu sa nu faci acelasi lucru. Odata ce reduci din mancare organismul tau nu mai primeste acelasi aport de proteine si vitamine si se opreste din crestere.Incearca sa te bazezi pe un mod de viata mai sanatos prin mancare sanatoasa si mult sport.Redu din cantitatea de paine si dulciuri(nu de tot ca nu o sa poti). Incearca sa mananci multe salate si carne de pui in loc de porc sau vita.Nu mai manca la fast-food ca si asa sunt niste porcarii si nu mai bea nici coca-cola sau alte sucuri(in special cu acid). Mananca putin si des(5 mese pe zi-3 principale si 2 gustari, de preferat fructe). Incearca asa dar tine minte ca nu o sa reusesti nimic fara sport.Incearca sa faci cat mai multa miscare de orice fel.Bafta si sper sa reusesti!
Tot dieta. - Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi. sau incearca o dieta de reglare a metabolismului poate asta e problema. cu accea dieta poti slabi 16 kg in 2 saptamani.
Si chiar dai 16 kg in 2 saptamani?
Si chiar dai 16 kg in 2 saptamani? Cine a mai încercat?
Nu ti se pare ca esti cam mica pentru diete? Daca vrei sa slabesti fa mult sport, nu mai manca dulciuri, paine, cartofi; nu bea sucuri acidulate. Chiar nu e necesar sa te infometezi sau alte prostii de genul asta. ai grija de tine >
1.mananci dimineata si seara lapte cu cereale musli vitalis cu ciocolata care sunt foarte bune iar la pranz ciorba si orez sau piure cu pui sau pasare sau ficaciori, mamaliga...si mananci salate de legume daca iti plac si ca gustare frukte poti si ceva dulce dar oricum moderat
2.pui intr-un pahar de apa 2 lingurite de otet si una de scortisoara si bei putin cu inghitituri mici dupa fiecare masa:Xdesi eu nu tias recomanda asta.
SUCCES!
funda?:d
AnnyXoxo, are 12 ani, cum sa bea cafea dimineata? bah oamenilor, ganditi ce spuneti!
Sport, Sport si iar Sport! Si bineinteles o alimentatie adecvata varstei si sportului pe care sper sa-l practici.
AnnyXoxo ai innebunit? cafea? are 12 ani! ionelabella nu mai tine diete ca nu te ajuta cu nimic esti in crestere! iti trebuie sport si mancare sanatoasa.
In primul rand, la 12 ani nu ar trebui sa-ti faci probleme de genul, dar tu decizi, e viata ta.
Diete nu e bine sa tii la varsta asta, insa eu iti voi spune cum am reusit sa slabesc 10 kilograme. Am renuntat la dulciuri [ nu complet] adica nu mancam chiar zilnic. De asemenea, nu am mai mancat paine [ am reusit sa reduc cu timpul cantitatea pana cand nu mai mancam chiar deloc, decat in sandwichuri ] si mai usor cu mancatul seara.
UN alt aspect important e sportul, miscarea, orice. Pentru ca degeaba tii o dieta daca nu faci sport. Pe mine personal m-a ajutat enorm. Poti sa te apuci de orice iti place, dansuri, inot, majorete, volei, baschet. Incearca si vezi ce ti se potriveste.
Cam astea ar fi sfaturile mele. Dar oricum, nu-ti face probleme, eu abia dupa 14 ani am inceput sa slabesc. Bafta >
Depinde si ce fel de dieta ai tinut si daca ai si facut sport cand ai tinut dieta
Bună...ştiu cum e când te simţi gras şi eu am trecut prin acelaşi lucru.Îţi voi da câteva sfaturi pe care sper să le ei în considerare.Trebuie ca încetul cu încetul să reduci din mâncare.Ai nevoie de multe fructe şi legume, lactate şi de ce nu şi carne? Dar carnea trebuie să fie fiartă sau la grătar. Încearcă să ai un program fix de mâncare iar dieta ta să nu fie drastică şi să nu te înfometeze.Fă mult sport, în fiecare seară la oră fixă şi să nu mănânci după ora 18:00. Încercă sfaturile mele şi vei vedea că încetul cu încetul vei slăbi.Nu trebuie să te grăbeşti, toate la timpul lor.Ahh era să uit, nu exagera cu dieta.
Sper ca te-am ajutat. Pupuuuu.