| Daiana7271 a întrebat:

E o intrebare pentru fete. Cum va epilati in zona inghinala? Mereu vad tipele astea de la mare ca au pielea asa de fina. Daca mi-ati putea explica pas cu pas(creme, bic-urile pe care le folositi), mi-ar fi de mare ajutor. Acum o luna mi-am luat aparat de ras de la venus si o crema ca sa nu ma irit, dar tot m-am iritat. Habar n-am ce sa mai fac.

2 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Eu prefer sa ma epilez la salon cu zahar. E similar epilatilui cu ceara doar ca se trage pe sensul cresterii firului de par. Doare un pic (mai putin decat ceara in opinia mea) si timp de 2 zile e pielea in pic rosie si iritata (dau cu o crema de aloe vera) dar rezultate sunt foarte bune si dureaza destul de mult. Merg o data la 4-6 saptamani pentru picioare si inghinal depinde de timp si cum fac asta de aproape 2 ani deja vad ca s-au redus considerabil.

| Adry05 a răspuns:

Lama, cele pe care le vezi probabil se fac cu ceară dar mie nu-mi place deloc metoda asta, pe lângă faptul că doare destul de tare, mai e și faptul că trebuie să aștepți să-ți crească să-l poți epila și să stai vara să-ți crească păru acolo mi se pare oribil laughing