| Blackwoman27 a întrebat:

Buna!
Epilarea cu epilator doare mai tare decat pensatul prima aora?laughing
am firele foate groase si dese si m-a durut oribil cand m-am pensat pentru prima oara si as vrea sa incerc sa ma si epilez pe picioare cu epilator.

12 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Eu te-as sfatui sa te duci la cosmetica sa te epilezi cu ceara calda, e recomandata la primul epilat pentru ca te obisnuiesti cu durerea, mai ales daca ti-e frica sa te epilezi singura, asa am facut si eu, apoi m-am obisnuit sa ma epilez singura cu epilatorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu epilatorul doare prima data, cand te faci prima data cu el e cel mai bine sa te faci in mai multe zile nu in aceiasi zi pentru ca te inrosesti si te ustura rau.
Dar a doua oara cand te faci toata nu mai doare la fel de tare, te obisnuiesti.
Si se merita din moment ce rezista mai mult timp.

| georgiana967 a răspuns:

Te doare rau la fel ca si pensatul doar ca smulgi mai multe fire odata si iti dai seama ca durerea e mai mare, dar la urmatoarele epilari durerea se amelioreaza pana nu o sa mai doara deloc

| OanaSiCamAtat a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa incerci un pic cu epilatorul si daca de doare cumpara-ti o crema speciala cu care te dai si dupa un timp anume te speli si parul cade si nu simti nimic.winking happy big grin FUNDA? :*

| didicriss a răspuns (pentru OanaSiCamAtat):

Da se numeste crema depilatoare ( cu ea ma fac in acest moment) si iti face firele sa pice le ardehappy

| OanaSiCamAtat a răspuns (pentru didicriss):

Eu nu m-am epilat inca. Dar cand ma voi epila o sa folosesc crema depilatoare.

| didicriss a răspuns (pentru OanaSiCamAtat):

Sa citesti instructiunile inainte...eu iti recomand crema depilatoare farmec(st mai multe tipuri cu aloe vera, galbenele...)ai grija ca te poti irita mai ales dc nu ai pus suficienta crema si nu ti-a luat tot parul a doua oara cand o aplici o sa te ustute putin si poate dupa ce o indepartezi o sa fii putin iritata in unele locuri(din experienta)vezi ca dupa 3 zile parul reapare dar sa nu te faci exact atunci nu e chiar vizibilhappy

| didicriss a răspuns:

Pe mine nu ma doare nu stiu daca nu te va durea si pe tine...fiecare reactioneaza altfelhappy

| pinkbubbles a răspuns:

Cu epilatorul doare oricum...incerca cu ceara(benzi), e mai rapid, si dupa parerea mea mai putin dureroswinking

| anditzza06 a răspuns:

Eu ma fac doar cu epilatorul si deja m-am obisnuit....prima data a fost un pic nasoool dar dupaceea a trecut.Inca ma mai doare putin cand ma fac, e ceva normal, dar trece si sunt ff multumitatongue
Incearca si tuoh go on nu e ceva chiar atat de dureroslaughing dar daca totusi nu rezisti cumpara-ti o crema depilatoare, e mai OK pentru ca nu doare, dar creste mult mai repede si mult mai destongue eu te sfatuiesc totusi sa te faci cu epilatorulwinking:* Funda`?

| Architect a răspuns:

Foloseste intai o lama de ras. Dupa ce ti-au crescut firele aproximativ 2 mm poti sa folosesti epilatorul. Daca atunci cand ai cumparat epilatorul ti-au dat o punguta cu gel foloseste-o cum spun instructiunile, daca nu, pune putina gheata pe zona unde urmeaza sa te epilezi, asta pentru a-ti amorti putin zona. La inceput e putin mai dureros, eu dupa a doua epilare m-am obisnuit, pur si simplu nici nu mai simteam.

| khatalyna a răspuns:

La unele persoane dor mai tare decat la altele depinde daca ai firele groase sau subtiri... oricum ar fi iti sugerez sa te faci cu epilatorul de prima oara fiindca celelate produse nu te multumesc in de ajuns.si ce daca sufer 10, 15 min? dupa aceea ai in jur de 2, 3 saptamani ce finete...
si incet incet te va durea din ce in ce mai putin si firele de par vor fi din ce in ce mai fine si mai invisibile! sper ca te-am ajutat