Este doar partial adevarat.
adica parul nu creste mai repede, creste la fel ca si cand ar fi desfacut, dar daca este prin intr-un coc sau impletit, firul nu se degradeaza asa usor, asa ca nu mai trebuie sa il scurtezi periodic :d
asta am observat-o chiar eu, iarna il port impletit, pentru ca il am lung si nu-l las pe spate pentru ca se roade de haine si da, nu-i scurtez varfurile asa des ca in restul anului si se vede diferenta
Nu cred... Daca vrei sa iti creasca parul mai repede, incearca uleiul de ricin. E si ieftin si eficient
Crede-ma ca este o totala aberatie
parul trebuie lasat liber daca il prinzi el sta fortat, si treaba asta ca parul prins creste mai repede e doar o senzatie pentru ca nu il vezi mereu pana unde ajunge iar aopi cand ii ai drumu ti se pare mai mare.dar e doar o parere
Nu, pentru ca oricum ai tine parul prins, sau dezlegat el are aceiasi ratie de crestere " il poti face sa creasca mai repede daca te piepteni regulat dar nu de prea multe ori, si te speli odata la 3-4 zile si iti tunzi varfurile regulat
Nu chiar daca il ti prins sau il lasi desfacut parul creste la fel de repede sper ca te-am ajutat!
Rock567 întreabă:
Şoricel_3591 întreabă:
PartyLoll întreabă: