bai deci placa neexcesiva adica de 2-3 ori pe saptamana afecteaza doar varfurile care oricum mergand pe strada la 30 de grade tii le afecteaza soarelee nu e o crima sa iti faci parul cu placa, mii se pare ok sa o folosesti de 2-3 ori pe saptamana tu, daca folosesti si produse de protectie banuiesc ca poti sa o folosesti placa afecteaza varfurile, nu afecteaza radacina stuff ca intr-adevar sa afecteze cresterea parului, daca iti tai varfurile odata la luna si folosesti ceva de protectie, te poti face si zilnic nu cred ca e o problema, cel putin dupa mine nu e
Placa nu afecteaza cresterea parului.in schimb afecteze firul de par...il usuca...si il degradeaza.chiar daca folosesti produse speciale e indicat sa folosesti placa cat mai rar posibil.
Buna, cel mai indicat este sa nu folosesti placa, pentru ca iti arde parul, lasa-l natural sau daca nu un spray fixativ
Fixativ de la Garnier, Taft, Avon...etc,ceva de firma
Stiu ca daca o folosesti prea des e in stare sa arda parul.Eu zic ca e ok sa o folosesti o data pe saptamana pentru sanatatea parului tau.
Eu de exemplu o data la 2 saptamani mi-l fac, in rest mi-l fac cu pheonul. Ma spal de 2 ori pe saptamana si, de 2 ori cu sampon apoi cu balsam,... cat despre crestere, nu cred ca afecteaza. Parul creste in medie 1 cm pe luna, si nu ar strica 1 data la 2 luni sa-l mai tunzi pentru a indeparta firele despicate...
sper ca ti-am fost de ajutor,
funda?
Daca ti-l faci des cu placa normal ca afecteaza cresterea parului.
Foloseste placa o data la una sau doua saptamani si sa te dai si cu spray.
sper ca te-am ajutat
Si eu folosesc acel ulei. e chiar bun si e doar un pic in sticluta)dar... dupa ce se termina si nu foloesc imi arata oribil parul.
Da, placa de indreptat afecteaza cresterea parului. Odata ce o folosesti, iti arzi parul, varfurile se despica iar asta impiedica parul sa mai creasca + ca ti se usuca foarte tare, isi pierde din luciu si e greu de aranjat.
Placa ar trebui folosita cat mai rar posibil. La ocazii asa, intalniri, petreceri, etc.
Depinde de produsul pe care il folosesti, eu am de la selective pentru protectie termica si e super, imi protejeaza firul de par chiar daca folosesc placa destul de des(la 2, 3 zile)
Salut Si eu am aceeasi problema ca tine. imi fac parul foarte des cu placa in schimb o data la 2 -3 saptamani mi`l dau cu ulei de masline. este foarte bun iti face parul mai stralucitor si mai fin. insa cea mai buna varianta este sa te tunzi regulat macar o data pe luna sau la 2 luni! altfel o sa il faci praf! Bafta! :*
Prin ardere parul are de suferit. Cel mai indicat este sa incerci sa eviti a-l indrepta fara motiv. Spre exemplu eu il indrept doar cand am evenimente mai speciale: nunti, botezuri sau diferite alte chefuri.
Năpârlici întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: