| adryanna_3884 a întrebat:

Este adevarat ca vopsitul parului in timpul menstruatiei face ca vopseaua sa nu prinda? Este doar un mit sau este adevarat? Eu sunt blonda si vreau sa am aceiasi culoare. multumesc

Răspuns Câştigător
| Lorelai a răspuns:

Nu este adevarat. Eu m-am vopsit in timpul menstruatiei si a prins vopseaua. E o porcarie.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da este adevărat. Nici vopseaua nu prinde și nici permanentul.
Pa, pa.

| Malvina24 a răspuns:

Da! Este adevarat! NU prinde nici la femeile gravide(pe durata sarcinii degeaba se vopsesc femeile)! Cam nasol dar macar trece acesta perioada!

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu am incercat sa ma vopsesc in acea perioada a lunii si pot sa zic ca vopseaua a prins foarte putin(mai deloc). daca vrei sa te vopsesti te sfatuiesc sa nu te faci atunci cand ai menstruatie, nu de alta dar nu prinde culoarea si iti arzi parul.

| madalinaaa89 a răspuns:

Este foarte adevarat! O stiu pe pielea measad
Si de asemenea daca te epilezi pe timpul menstruatie, te doare mai rau, decat in mod normal.sad

| gabytza_7109 a răspuns:

Chiar este adevarat, mama a patit chestia asta.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre care par e vorba? Ala de langa curte deranjeaza? Sau nu perii, ci Meri?
http://sp2.ro/019926

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi dilema ca si tine.Am cautat in mai multe surse raspunsul si am gasit jumate- jumate, la unele fete am observat ca prinde, la altele nu.Deci incerci, vezi si data viitoare stii, pentru ca se pare ca tine de fiecare fata in parte.sad

| tweetyy a răspuns:

Da este adevarat...la mine cel putin asa se intampla. cand am menstruatie nu se prinde bine vopseauabig grin(asa ca decat sa strici vopseaua asteapta pana iesi din starea asta tongue