| Inna_3043 a întrebat:

este adv ca daca folosesc masca din (galbenus, masnile -pentru ten,; iaurt +tarate de grau+apa oxigenata-pentru pistrui, si alte masti preparate in casa ) si daca ma dau cu apa oxigenata pe fata, o sa imi stric tenul? La 30 de ani o sa am tenul de 40? Fundaaaaaa

Răspuns Câştigător
| Robertttttttt a răspuns:

Nu este adevara crede-ma eu ma dau cu apa oxigenata pentru cosuri este foarte buna si toate ingredientele alea pe care le spui tu sunt naturale ...si sanatoase si bunicii nostri se dadeau cu galbenus de ou... dati cu incredere! big grin

2 răspunsuri:
| Membra a răspuns:

Lasa pistruii! Sunt foarte draguti, iar ce ai enumerat tu in intrebare sa stii ca nu sunt de folos. (ingredientele acelea) Nu iti strica tenul de pe acum... presupun ca n-ai mai mult de 16 ani. Imperfectiunile fetei din adolescenta vor disparea dupa 18 ani. (mai putin pistruii) Pana atunci, pastreaza-ti tenul curat si ferit de temperaturi joase sau prea ridicate, creme facute in casa, etc. Nu prea ti-as recomanda ceva de la farmacie, totusi, pentru ca nu mereu obtii rezultatul dorit.
Mult succes!

| Inna_3043 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, si membra daca as putea da doua funde ti'as da si tiehappy