| AustralianTeaTree a întrebat:

Este advarat ca uleiul de masline te scapa de acnee?

9 răspunsuri:
| AnotherCatWoman a răspuns:

Beneficiile uleiului de masline sunt cunoscute inca din Antichitate. Se stie ca uleiul de masline are un continut ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si un continut ridicat de antioxidanti.
O lingurita de ulei de masline extra virgin luat in fiecare dimineata pe stomacul gol face minuni asupra organismului.
Crema anti-acneica din ulei de masline: se prepara o pasta din 4 linguri cu sare si 3 linguri ulei de masline. Se aplica pasta pe zona afectata de acnee, se lasa sa actioneze timp de 5 minute dupa care se indeparteaza cu apa calduta si sapun. Timp de o saptamana se aplica zilnic aceasta pasta, si apoi de 2-3 ori pe saptamana. Principiul este ca sarea curata porii prin exfoliere, in timp ce uleiul de masline restabiliste pH-ul natural al pielii.
Cheers!

| blueberry05 a răspuns:

Eu stiu de la niste prieteni care aveau acnee,ca foloseau o lingura de ulei de masline, una de miere si doua de scortisoara, amestecate si aplicate pe fata.La ei a functionat.Bafta :*

| MagazinulcCora a răspuns:

Evident.
Uleiul de masline este cel mai bun.
Ingredient pentru fata, natural
Ti-l recomand.
Foloseste-l cu incredere.

Funda?

| Liviucu a răspuns:

Prostii. Iti recomand cu ce am scapat eu de acnee:

1) Crema de zi - Brevoxyl (te dai dimineata inainte de a pleca in oras, ori pe toata fata ori doar pe zonele afectate, dar, atentie! - in strat subtire);

2) Izotrexin - gel de noapte - te dai inainte de a te culca, la fel in strat cat mai subtire pentru ca acesta arde practic pielea moarta de deasupra.

In maxim doua saptamani vei reveni aici si imi vei multumi pentru rezultat. Succes! happy

| giulia890 a răspuns:

Nu,uleiul de masline este bun de utilizat in cazul pielii seci, sau a parului sec. Daca este utilizat pe piele grasa, nu face altceva decat sa ti-o ingrase si mai tare

| Lorreyn a răspuns:

De acnee nu scapi decat daca te duci la un dermatolog.

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Nu te ajuta sa scapi de acnee uleiul de masline, sora mea a incercat asa ceva
Eu am fost la un doctor dermatolog foarte bun si mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation.
In cateva zile deja tenul a inceput sa devina mai curat vizibil, si acnee si punctele negre au inceput sa se usuce.
Din ce mi-a zis doctorul, tratamentul anti-acnee cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai este foarte puternic impotriva acneei si nu iti usuca pielea.
Iti recomand produsele, pe mine m-au scapat complet de acnee.

| ღBlueAngelღ a răspuns:

Da,este foarte bun, dar nu numai pentru agnee,e bun pentru vergeturi,celulita, si pentru orice tip de ten, si pentru unghii, m-am dat noptea cu el si dimineata s-a vazut un rezultat frumos, si accelereaza si cresterea parului.
Funda?