Mibazon este un antibiotic cu spectru larg, dar de uz...veterinar. Este adevarat ca poate fi folosit si de oameni,(am vazut ca are cautare in tratarea acneei juvenile!) din cauza ca are un spectru foarte larg de actiune, dar este de preferat un antibiotic de uz uman ca tetraciclina unguent! De asemenea, ca tratament naturist iti recomand comprese cu frunze de patlagina sau de varza zdrobite, care colecteaza puroiul si-l da afara.
Trebuie sa mergi la medic altfel nu poti rezolva, a avut si baiatul meu.
Puff.Cred ca erste vorba despre panaritiu, nup? Si eu am avut aceeasi problema, imi era teama sa ma duc la doctor si aprox. o luna mi-am pus comprese cu rivanol si m-am pansat in speranta ca se va vindeca, dar fara rezultat. Asa ca am fost la un spital si mi-au facut anestezie locala si nu mai simteai aproape nimic, ca o intepatura de tantar. Si dupa aceea e bine sa te speli cu apa oxigenata si sa-yi pui comprese cu rivanol si pansat. Dar cel mai bine du-te la medic pentru. ca daca mai stai mult s-ar putea sa nu mai ai ce face si trebuie. sa-ti scoata unghia:-s.Succes:*
Singurul lucru pentru unghia incarnata este Bisturiul nici un leac babesc nu rezolva problema... asa am sperat si eu de curand am fost operat nu simti nimic iar dupa operatie la fel este DURERE SUPORTABILA
anonim_4396 întreabă: