anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este bun tusul asta de ochi? http://cdn.allshops.ro/......890703.png cu ce ma demachiez apoi? Mi-a zis cineva ca merge cu ulei de masline dar se intinde si ma fac la ochi tot una. Plus ca atunci cand ma sterg, ma ustura ochiul.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

E de o calitate acceptabila, adica merge pentru orice machiaj dar se cam intinde si sa ai grija sa nu te mazgalesti prea tare.Cu ulei de masline in niciun caz nu te dai la ochi.Cred ca poti sa pui si tu niste bani si sa iti iei un demachiant pentru ochi de la avon care iti curata delicat ochii sau poti folosi servetele umede, dar trebuie sa insisti mai tare ca sa se ia tot machiajul.

3 răspunsuri:
| HelloKitty97 a răspuns:

Da!

| deny2013 a răspuns:

Da! happy

| AikkoxD a răspuns:

În primul rând eu nu recomand tipul ăla de eyeliner, cu pensula aşa subţire. Trebuie să ai ceva experienţă cu machiajul şi nu cred că eşti expertă. O să-ţi iasă conturul strâmb. Alege un eyeliner cu vârful tip cariocă, e cel mai uşor de folosit şi de demachiat.
Uleiul de măsline nu se foloseşte pentru demachiat, ci pentru hidratare. Poţi folosi săpun dove + apă caldă sau o loţiune micelară demachiantă. Nu şerveţele umede că îţi agresează pielea, şi nu demachiant-cremă. Ceva uşor.