Eu am.
Mi l-a făcut acum 3 ani un prieten cu branulă de 1.7 (grosimea), care este prea subţire pentru un pierce de buric, dar oricum eu am optat (aşa am vrut de la bun început) pentru un pierce de arcadă, dar în buric.
Mi se părea mie că arată drăguţ, dar era destul de incomod, cel puţin pentru mine.
Procedura a fost una simplă, eu mi-am ţinut pielea, iar tipul a făcut gaura (s-a întâmplat totul rapid pentru că respectivul a mai făcut pierce-uri şi se pricepe).
Bineînţeles, branula şi pierce-ul au fost sterilizate înainte şi totul s-a întâmplat într-un mediu curat, cu mănuşi şi aşa mai departe.
Nu m-a durut aproape deloc, e o senzaţie ciudată dar eu nu o pot numi durere.
După o săptămână am hotărât să îmi schimb pierce-ul (cel de arcadă care-mi era în buric), cu unul clasic de buric.
Tija acestuia fiind mai groasă decât a celui de arcadă a trebuit să forţez gaura ca să intre, puţin dureros dar ok, dar după vreo 2 zile mi s-a infectat (deşi mă aşteptam la asta) pentru că am organism sensibil (am şi pierce în limbă şi am păţit la fel).
A fost o infectie uşoară, curăţam pierce-ul şi gaura de 2-3 ori pe zi cu un beţişor de urechi îmbibat în apă oxigenată iar apoi kanamicină
Eu ţi-am povestit mai detaliat, dar te asigur că nu ai de ce să îţi faci probleme
Eu am avut, dar a fost un caz nefericit, mi-am dat gaura la spital, anestezia am facut-o cu xilina, nu a durut deloc, si nici dupa, dar ai grija cum ti-o faci, la mine a picat pirceul in timpul noptii din cauza ca gaura era mult prea fragila, adicanu mi-a dat-o in carne, ci in piele! sper sa ai curaj!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: