Bună.
Dacă aş fi în locul tău m-aş vopsi roşcat. Cred că ţi-ar sta foarte bine. Dacă nu eşti sigură de culoarea pe care vrei să o alegi, îţi sugerez să testezi mai întâi cu nuanţatorul iar dacă îţi va plăcea să te vopseşti apoi.
Pa-pa.
Buna,eu cred ca ar trebui sa te vopsesti brunet, asa sunt si eu cu ochialbastri spre verde, tenul deschis si fata rotunda! Funda?
Te sfatuiesc, sa alegi culoarea parului, dupa culoarea tenului.Culoarea vopselei,pentru anceput, sa nu difere mult de culoarea initiala, deoarece, o sa sara in ochi celorlalti, daca acea culoare noua va fi mult diferita de culoarea naturala.Bafta!
Cea mai frumoasa potrivire a ochilor verzi este cu parul negru. O femeie bruneta cu ochi verzi este o incantare si poti avea mari beneficii in viata doar datorita aspectului. Pentru ca ai fata rotunda, tunde parul in scari, pana un pic deasupra cotului. In niciun caz pana la umeri sau scurt. In scari, pentru ca te face sa pari mai slabuta, si creeaza impresia ca ai fata un pic mai ovala.
Nu roscat-pentru par roscat ai nevoie de ochi caprui.
Cam asa arat si eu, si am fost vopsita in toate culorile (aproape) iar cel mai bine mi-a stat bruneta.imi scoate foarte frumos ochii in evidenta si mie care nu imi statea bine cu rujuri puternice pe buze, acum sunt preferatele mele, mai ales rosu intens.acuma asta depinde si de ce iti place tie, poti incerca si un saten mediu, care e un maro inchis.
MaryMaria333 întreabă: