| medgirl a întrebat:

eu am parul foarte rar... ce asi putea face pentru a avea n par mult mai bogat(poate ceva natural) mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Incearca saptamanal sa-ti masezi pielea capului cu ulei de ricin, apoi iti invelesti bine capul cu un prosop si te culci, iar dimineata te speli bine. Acest tratament ar trebui sa-ti imbunatateasca foarte mult calitatea parului. Si mai sunt foarte bune mastile facute din henna incolora, incearca! Iti cumperi 1-2 plicuri de henna, o amesteci cu apa si iti ungi tot parul cu acest amestec, iar dupa o ora-doua te speli pe cap.
Bafta!winking

5 răspunsuri:
| atat a răspuns:

Si eu il ca tine si mai e si unsuros din 3 in 3 zile trebuie sa ma spal incearca un sampon bun cum ar fi ducray

| katy2010 a răspuns:

Sa nu te simti prost pentru ceea ce iti voi spune.In afara de ati pune extensii, singura metoda pentru a avea tu parul tau natural, este sa te tunzi cheala. Poate ca nu iti va fi foarte bogat, dar cu siguranta vei avea mai mult par decat acum happy

| alina21 a răspuns:

Tratament cu ou si bere pentru parul subtire si fragil. Berea este cunoscuta ca un intaritor al parului. Oul netezeste firul de par. Se freaca 1 ou cu 30 ml de bere, se repartizeaza pe parul ud si se maseaza usor. Se infasoara capul intr-un prosop si se lasa amestecul sa actioneze 15-30 minute; apoi se spala bine cu sampon.

| ellenuk a răspuns:

Am 15 ani si nu folosesc nu stiu ce porcarii pentru ingrosarea, subtierea, indesirea sau rarirea parului... am un par foarte des. mi-am luat putin din volum pentru ca imi arata capul prea mare... tot ce trebuie sa faci este sa nu mai folosesti tot felul de tratamente care mai rau fac parului. folosesc decat sampon si nu il usuc cu feonul deoarece parul meu se usuca repede si fara asa ceva! succes