| Miu_Stefan_1999 a întrebat:

Eu am parul mai inchis cam 80% negru. Am vazut unii copii mai mici ca se vopsesc pe par cu hartie creponata si chiar este un rezultat frumos. Acum intrebarea mea este: Ce culoare mi s-ar vedea mai bine pe par?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ori o numanţă ceva mei deschisă decât ai ori mai închisă - depinde de tenul tău să nu ai contrast prea mare

| Mircea08 a răspuns:

Orice vopsea contine chimicale, si daca vrei sa ramai chel poti incerca orice vopsea vrei

| Doja a răspuns:

Daca iti plac baietii poti incerca galben cu roz.

Daca nu, si iti place sa ramai cu par in cap atunci poti incerca sa nu te vopsesti

| HugeHulk a răspuns:

Daca esti si mai inchisa la piele...mai bine nu. Arata oribil o persoana mai inchisa la ten cu par deschis la culoare.

| Alinaa2928 a răspuns:

Cu orice culoare te vei da. nu va ieși cine știe. deoarece ai părul mai închis la culoare. O sa se cunoască dar nu prea tare... poți sa încerci un verde sau mov(închise culorile) și ținut mai mult parul in acea apă, să poți obține un rezultat mai observabil.

| BrinyScout46729 a răspuns:

Si eu am parul inchis la culoare și am încercat chestia cu hârtia creponată.Mie cel mai bine mi-a ieșit cu vișinul si roșul.La mine s-a văzut de parca eram vopsita