| sasha1265 a întrebat:

Eu am parul ondulat pana la umeri si as vrea sa imi fac o scimbare de look. As vrea sa il fac drept(dar fara placa). Multi spuneau inainte de balsamul Sunsilk. Mai e macar pe piata? Eu sunt din Bacau. Ce imi recomandati? FUNDA+VOT

13 răspunsuri:
| Raiiiiiii a răspuns:

Spala-te cu sampon normal,apoi pune-ti o sapca strampata pe cap cand ai venit de la baie, sau comanda de la oriflame ceva, eu nu stiu asa fac eu imi pun sapca in capsi eu am avut parul val.ppa

| yumeee a răspuns:

Nu există balsam care să-ţi îndrepte părul, placa e singura care face asta. Dacă ţi-e frică să nu-ţi arzi părul, ia-ţi un spray de păr, sau o mască, un balsam etc cu factor de protecţie împotriva plăcii.

| AndreiG11 a răspuns:

Pai mai daca tot esti din bacau... ce zici iesim is noi la un suc ceva? baga id-ul meu de mess: bad_demon_ady12

| HabarNuStiu a răspuns:

Balsamul Sunsilk l-am incercat si eu si nu m-a ajutat prea mult. Daca vrei sa iti indrepti parul poti sa incerci sa il indrepti permanent, desi e foarte costisitor si procesul dureaza intre 2 si 6 ore si iti aplica pe par tot felul de solutii care ti-l vor arde mai rau decat placa. Mai ales ca solutia se aplica de la radacina, deci firul de par este mult mai "traumatizat" decat daca il intinzi cu placa.

| selfie a răspuns:

Fa baie si ia-ti perie dinaia rotunda cu peri subtiri si usuca-te cu fionul si fa-ti cu peria prin par de sus in jos si se intinde.

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Exista solutie ANTIPERMANENT care garanteaza parul drept timp de 6 luni.Actioneaza si se foloseste ca solutia de permanent insa il indreapta in loc sa-l increteasca.Fa-ti breton pe o parte, parul drept si un bob asimetric.Lung intr-o parte si mai scurt dincolo.Ce zici?

| adry99 a răspuns:

Iti faci baie la cap, cu feonul si peria pe parul ud, iei cate o particica si il indrepti foarte usor.

| sasha1265 explică:

Diavolitza, eu chiar asa sunt tunsalaughing

| Amaya a răspuns:

Nu stiu daca Sunsilk mai e, dar vezi ca e un balsam asemanator si la Nivea, se cheama Nivea Straight and Easy. Mie mi s-a parut mai bun decat cel de la Sunsilk ( am tot parul ondulat si putin mai lung de umeri ). Nu va fi la fel de drept ca dupa ce folosesti placa, dar o diferenta vei observa. Succes.

| LifeFail a răspuns:

Bună.
Şi eu am părul ondulat,aproape creţ. Am încercat mai multe balsamuri de genul, dar nu sunt bune de nimic. Sincer. Placa e singură care poate să îţi îndrepte părul, eventual foloseşte uleiuri/măşti/spray de păr pentru protecţie.
Baftă!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te orientezi aici, http://www.google.ro/......http?/url
Pa, pa.

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Pai daca asa esti tunsa, atunci este extrem de bine laughing. Stiu f multe frizuri "cool", dar nu ti le pot da pe toate aici.Tot nu ai rezolvat cu parul?

| sasha1265 explică:

Imi voi lua o placa profesionala pana la urma. Doar nu cred ca voi ramane chialalaughing