| Dnnx a întrebat:

eu am parul ondulat si as vrea sa fie mai drept si nu stiu cum sa il fac sa stea asa? am incercat cu placa de par da nu sa indreptat cum vroiam eu ajutati-ma

funda love struck

Răspuns Câştigător
| danutza45 a răspuns:

Dupa baie cand il usuci ia o perie rotunda si in timp ce usuci il intorci spre varfuri cu peria aceea

astfel varfurile vor fi un pic intoarse si restul parului va fi drept

la mine a mers, depinde de par.

11 răspunsuri:
| BalonashCuHeliu a răspuns:

Hey.tocmai vroiam sa pun intrebarealaughing

| BRoxana a răspuns:

Pai, incerci sa tii placa de par in directia in care vrei sa stea parul, poti incerca si un spray, crema de par pentru par drept ex: http://www.casatea.ro/Up/ProdImages/1600122.jpg
Dupa ce faci dus nu il tii in prosop mult timp, il usti dupa ce faci baie si o sa iti fie automat mai drept.
Bafta:)

| larysuk_2476 a răspuns:

Si eu am aceeash dilema sh de fiecare cand intreb pe cineva spune ca nu stiu, ceea ce e destul de chudat... Oricum, sper ca cineva sa itz rasp big grin

| monela23 a răspuns:

Draga Clappy alta posibilita nu este doar sal indrepti din perie dar nu iese cum iese cu placa asta inseamna ca trebuie sati cumperi o alta placa mai performata ca sa iasa cum vrei tu, inseamna ca placa care o ai tu nu e asa buna
ceaw

| Any_2443 a răspuns:

Daca te dai cu placa de mai multe ori cred ca vei ajunge la rezultatul dorit. Eu am deja parul drept dar mai are tendinte de a se ondula la varfuri. Seara cand ma kulk si vreau ca a2a zi sa il am drept imi fac o koava la spate prinsa jos si il prind pana jos de tot cu buretei se par (destul de multi). In felul asta nici nu il ard cu placa iar a2a zi il am chiar mai drept decat prietena mea care se da cu placa dar ea are parul ondulat. Dar ai drija si cu placa deoarece nu face bine deloc

| Quiss a răspuns:

Inseamna ca placa pe care o ai tu este slaba. Cumpara una mai puternica si la varfuri indreapta cu placa inspre interior. Si eu am parul ondulat, dar cand il indrept sta foarte bine si am placa de la Remington.
Alta solutie nu vad, nu stiu cat de eficiente sunt spray-urile, dar nu cred ca-s mare chestie. Iar cu peria si la uscat indreapta pana la un punct...

| andre2726 a răspuns:

Dupa ce ti-l indrepti cu placa da-te cu niste fixativ

| LorySweety a răspuns:

Sunt sampoane pentru par drept ...la mine chiar a functionat adica dupa ce ma spalam aveam parul mai drept... dupa ce ai folosit sambonul te dai si cu o crema pentru par drept iar apoi ti-l intizi, asteapta foarte mult pana se infierbanteaza placa si intinde-l foarte in cet, si suvitele sa fie mai subtiri.trebuie sa mearga. Succeskiss

| Dnnx explică:

Quiss am dat 2 min pe ea este de la Philips este performanta si buna

| yellowalien a răspuns:

Si eu am parul ondulat, si cand mi-l indrept cu placa ramane drept pana ma spal. Foloseste o temperatura de 180-200 de grade; la mine functioneaza foarte bine big grin
Aa, si incearca sa nu faci exces de placa! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il indrept cu placa (Remington, 300 lei) si peste cateva ore e chiar mai ondulat decat era inainte si nu stiu cum sa fac ca sa il mentin drept mai mult timp. parul meu nu este foarte ondulat.