Nu am stiut. Mai bine du-te la un salon, explica-i celei care te va pensa ce te ingrijoreaza si apoi va stii ea cum sa te penseze.
Depinde si cati ani ai. Ca daca ai 12 ani, sprancenele o sa iti mai creasca si astfel poti sa le dai o forma mai buna pe la 15, 16 ani. Crede-ma, nu e neaparata nevoie sa te pensezi cand abia ti-a venit ciclul.
Am 15 ani
Nu am stiut. Mai bine du-te la un salon, explica-i celei care te va pensa ce te ingrijoreaza si apoi va stii ea cum sa te penseze.
Aa, cat despre faptul ca ai fruntea lata...si eu o am. Asta s-ar putea estompa printr-o tunsoare. . Mergi la un salon mai specializat, cel putin prima oara, si explica-le.
Bun...daca alegi sa te pensezi nu incerca sa le faci subtiri, parerea mea e ca arata si putin inestetic, si oricum nu se poarta
Mergi la un salon sau la cineva care stie cum sa penseze, cineva cu experienta, e mult mai usor decat sa incerci tu si sa dai gres.
Uite aici http://www.beautyrevealed.ro/afla-ce-forma-de-sprancene-ti-se-potriveste/ :D
Lasa-ti sprancenile sa cresca si ascult-o pe mama ta.Ea sigur iti spune adevarul; nu astepta sa te critice altcineva...