| danyella12 a întrebat:

Buna eu as vrea sa devin designer vestimentar am facut deja multe desene cu schita hainele altceva ce trebie sa fac? in primul rand nu cunosc nici un designer vestimentar cum pot lua legatura cu unul ca sa imi dea sfaturii si sa imi spuna daca desenele mele sunt bune si daca o sa-mi iasa banii din asta si cum? si cand anume? la ce avrsta ca am doar 12 anii dar mi s-a zis ca pot incepe de la varsta aceasta si nu stiu ce sa fac! va rog ajutati-ma cu ceva orice sfat e bine venit daca e vreun designer sa imi dea sfaturi si sa imi vada desenele ma poate contacta ca un mesaj aici pe TPU va rog funda! ma scuzaty daca am gresit la scris scriu repede si de aia...

2 răspunsuri:
| Brigi_5231 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa mai astepti macar pana in liceu. si sa faci anumite cursuri. Poate primesti bursa la facultatea pe care o vei urma si atunci te poti stabili in alta tara, ca designer daca doresti. Baftahappy.

| teoo_3679 a răspuns:

Hey! si eu am aceeasi varstaa ca tine...si eu as dori sa ajung designer vestimentar, iar schitele mele sunt unele f. bune. Eu am incercat sa pun pe site-urile de moda sau siteuri de genu asta si mi s-au apreiat...m-am dus la o profesoara la liceul de arta din orasul meu (bacau) si cu siguranta daca faci la fel, profesoara care te va indruma iti va pune o vorba buna la un designer sau la un croitor.si pas cu pas vei ajunge undeva.big grin