| KellyGreen a întrebat:

Eu dupa ce imi fac baie am obiceiul de a adormii cu prosopul pe cap si parul e ud. Dimineata parul sta in 1000 de directii si tot timpul il indrept cu placa, mai ales ca am si breton. Ce sa fac sa nu mai trebuiasca sa il indrept. Adica stiu ca ar trebui sa folosesc uscatorul de par doar ca pur si simplu nu suport sa il folosesc. Cateodata dau dor cu sprayul pe care il folosesc inainte sa indrept parul si sta cat de cat dar tot imi indrept varfurile. Ce imi recomandati sa fac pentru. ca nu vreau sa ajung sa mi se arda parul?

Răspuns Câştigător
| AmaliaIonela a răspuns:

Si mie mi se intampla le fel, dar eu nu dorm cu prosopul in cap.Am incercat intr-o seara dupa ce mi s-a uscat parul sa il prind intr-o coada, si cat de cat a stat.batting eyelashes

5 răspunsuri:
| Jasminee a răspuns:

Nu e bine sati indrepti parul daca e ud. Si mie mi se intampla sa imi stea in toate directiile. Eu imi dau jos prosopul dau putin din cap si dorm cu parul desfacut. Asa se si usuca si dimineata nu sta in toate directiile. Chiar sta binehappy Funda?happy

| DontHateMe a răspuns:

Fa-ti un coc seara cand te culci sau o coada si dimineata pur si simplu il pieptani.

| fulguşor a răspuns (pentru DontHateMe):

Bună! Nu mai dormi cu părul ud, în primul rând pentru că nu e bine pentru sănătatea ta şi în al doilea rând pentru păr. Şi eu aveam obiceiul ăsta dar am renunţat. Oricât de obosită aş fi îmi usuc părul înainte de a mă pune în pat şi aşa nu am probleme nici de dimineaţă, părul stă cum vreau eu happy

| KellyGreen explică (pentru DontHateMe):

Am parul tuns bob, nu am cum sa il prind.

| laury4ever a răspuns:

Pai daca adormi cu el ud nu prea ai nici o sansa ca dimineata sa nu fii nevoita sa folosesti placa. Ma regasesc foarte mult in situatia talaughing si eu am avut aceeasi problema. Dar am incercat cu ochii in gura sa ma usuc pe parlaughing inainte sa adorm sau uneori cu ochii inchisi ma impleteam in 2 codite si dimineata era cret si statea foarte bine, bine il mai ajutam cu ceva tapat si apoi fixativ. Incearca si tu asta poate o sa te prinda bine si pe tine. Succes!