| Callme a întrebat:

Bună.
Eu fac mult sport dar vreau și să țin o dietă ca să mai slăbesc.
Intr-un fel vreau să îmi schimb stilul de viață (vreau să mănânc mult mai sănătos-gen multe cereale,legume, fructe). Așa că vreau să îmi recomandați o dietă cu mâncăruri sănătoase timp de 2 luni big grin
Alte întrebări :
Castraveții îngrașă?
Ce înseamnă oatmeal?

Răspuns Câştigător
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Buna, Callme!
1.Un stil de viața sănătos este important, desigur. Pentru o asa zisa dieta poti înlocui dulciurile cu ceai verde rece/temperatura camerei indulcit cu puțin sirop de agave.
2. Castravetii proaspeti ajuta la slăbit, cei care au sat mult la temperatura camerei nu prea fac bine.
3. Ovaz.
O zi frumoasa sa ai! happy

4 răspunsuri:
| MihaCool99 a răspuns:

In general pentru a slabi pe langa dieta se face sport, pentru ca daca nu faci nu ai cum sa slabesti.Dar in acelasi timp la dieta aceasta sanatoasa trebuie sa adaugi pe langa fructe, cereale, trebuie sa adaugi si carne deoarece organismul tau nu o sa reziste, deoarece tu faci mult sport.Castravetii u ingrasa, sunt legume.ele nu ingrasa.Deci,parerea mea este sa continui sa practici sport dar in acelasi timp trebuie sa mananci echivalentwinking
Fundabatting eyelashes?

| Anddreee a răspuns:

Castravetii nu ingrasa.
Oatmeal eu stiam ca e ovazul.
Dieta poti sa ti`o faci tu ca mancaruri ai destule. Spre exemplu: carne de pui/vita/peste la cuptor cu o salata sau legume facute "al dente", omleta la cuptor cu legume, iaurt cu fulgi de secara si nuci, orez cu legume, o salata cu mai multe amestecata cu o conserva de peste de care vrei tu (sardine/ton/macrou), supe de pui sau de legume, salata de fructe dimineata, o salata cu branza, o mancarica ceva de mazare sau naut.
Sunt fel si fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general, ca sa slabesti trebuie sa faci sport si sa mananci cat mai putini carbohidrati