| floricica55 a întrebat:

Eu fac revelionul la o cabana si m-am gândit la urmatosrele 2 ținute

-bluza roșie, fusta neagra, strampi negri și botine
-bluza neagra, pantaloni de stofa gri cu niște strampi negri pe dedesubt și tocuri
Pe care sa o aleg? Sau dacă mai aveți idei, puteți sa mi le spuneți

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

PAre mai potrivită prima variantă pentru cabană dar ia-ți culoarea piciorului, nu negri, e prea mult și fustă neagră probabil și botine negre și ăia negri.
Nu-ți lua tocuri gen stilleto cum s-a zis la cabană, arăți ca ultima pițipoancă, la cabană e lejer, dacă chiar vrei tocuri ia-ți niște botine mai lejere, dar în niciun caz pantofi sau sandale cu toc că nu-i restaurant sau nuntă acolo

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde cu cine faci revelionul.

| floricica55 explică (pentru darrio2007):

Cu prietenii

| darrio2007 a răspuns (pentru floricica55):

Ar trebui sa te imbraci cu ce iti place. Si sa fii sexi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai nu ai spus.

| ywar a răspuns:

Fara chiloti! strampii trebuie sa aiba fermoar.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ywar):

laughing ai vrea tu sa i deschizi fermoarul la ciorăpel.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorapi de culoarea piciorului arata super nu cei negrii ca aceia sunt de doliu, si tu mergi la petrecere, si in loc de botine i ati stiletto, ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa i ti alegi culori deschise nu negru, si nu pantaloni, o fata este elegantă in fustă, pantalonii îi purtăm noi băietii, este o ocazie speciala este revelionul nu te duci in piață sa cari varză, poartă culori deschise roșu, roz alb, lasa negrul pentru alte ocazii, vezi sa ai manichiura si pedichiura la zi ojă alba roz sau roșie, sa nu ai dresul rupt ca se vede urît, poate te descalti si arata urît un ciorap rupt in calcîi sau la degete, fusta neagra merge cu o bluză rosie, albă, sau roz si ciorap bej de culoarea pielii este elegant de 15 den nu mai groși. Dar ce varsta ai? Si neaparat pantofi cu toc înalt 12/15 cm sau platforme.

| AdorDresurile a răspuns:

A doua combinatie mi se pare mai adecvata