| ZoZoHeart a întrebat:

Buna!
Eu fiind in a IV-a trebuie sa purtam uniforma. Am totusi noroc ca maine mergem la teatru si ne lasa sa ne imbracam cum vrem. Nu prea stiu cu ce dar va rog nu dati link, doar descrieti asa intr-un fel ca totusi pana maine nu fac eu rost haine
nu stiu de care de pe net. Mersi mult de tot si pentru ideea pe care o pot folosi dau o fundita. Am nevoie rapid, trebuie sa ma decid repede! Mersi!

Răspuns Câştigător
| aaaa12345 a răspuns:

Si eu sunt in a IV-a si este teatru deci banuiesc ca esti di Bacau.Noi nu mergem.Depinde cat de extravagant va lasa doamna sa va imbracati, pe noi nici cine stie ce. Te uiti prin aceste poze chiar daca ai spus sa nu dau link ca dupa iti descriu eu.
http://www.3suisses.ro/ro/shop/copii/adolescente-10-18-ani/9-16410.html
PAi depinde si ce bluze ai. Ti-as sugera o bluza cea mai larga pe care o ai dar ceva mai simpla cu blugi sau raiati (subtiri)gri sau negri (depinde ce ai) o geaca subtirica si ceva adidasi sau tenisi in picioare si parul daca il ai lun sa il impletesti ntr-o parte pai de scolarite.
Ps:pentru informatii da-mi un mesaj si funda?

4 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Daca vrei ceva mai simplu : o pereche de blugi deschisi, tenesi colorati sau negri, un tricou/o bluza alba si un sacau negru sau colorat.
Ceva iesit in evidenta : Blugi colorati (rosii, galbeni, albastrii, verzi ), tenesi negri, un tricou in contrast cu blugii (daca alegi blugi albastrii alege alta culoare pentru bluza cum ar fi galben sua verde).
Distractie placuta!

| Sconcsiş a răspuns:

Intr-un costum de-ala in forma de tub de pasta de dinti

| Koody5 a răspuns:

Pai... o pereche de blugi; niste cizme (daca nu ai poti purta adidasi); o bluza care sa depaseasca (la lungime) cureaua; eventual o esarfa moderna (daca nu ai nu-ti pune - nu e neaparat) si un hanorac. alta idee: iti poti pune niste ciorapi (dar nu din aia la culoarea pielii; tot o bluza putin mai lunga; o fusta din blugi sau alta mai lunga daca ai si cizme (sau pantofi)... daca vrei si geanta, iti poti lua un rucsacel in care sa-ti pui apa, banii si telefonul (desi nu prea cred ca ar fi nevoie - daca porti blugi iti pui telefonul in buzunar) si cam atat. daca vrei si la par iti pot spune: o carare intr-o parte (de preferat in stanga) si sa-ti prinz cu o aragfa bretonul; daca nu ai breton, fa-ti o carare pe mijloc si prine-l intr-o coada de cal (in sala va fi cald pentru ca e multa lume) sau prinde-l cu o clama in asa-numita "forma de evantai"; poti (desigur) sa ti-l lasi "in voia sortii", dar sa nu umbli prea mult in el pentru ca il poti ingrasa mai repede. la ideea cu "in voia sortii" poti pune in palma spuma (de cat o pruna) si sa-l indinzi pe par si apoi, clatindu-te pe maini, sa strangi (mici portiuni) parul cu mana pentru a-i face mici onduleuri; apoi il dai cu fixativ si gata!

distractie placuta si blushing fundita?

| alexutza_7365 a răspuns:

Sincer nu prea stiu... imbracate cum iti place incerca sa combini hainele si sa se vezi cum iti place.pana maine ai timp sa te tot imbracihappy