anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:) eu ma epilez cu epilatoru (mai exact asta http://www.domo.ro/......0_slash_00 si imi apar niste puncticele rosi pe piele...e drept ca in ziua cand m-am epilat sunt mai evidente si mai multe dar ce ma deranjeaza e ca raman si dupa...(eu avand pielea alba se vad foarte urat)ce as putea face?(mentionez ca dimineata cand ma ridic din pat nu am bubite pe picioare dar dupa vreo 30 de minute imi apar:( )

Răspuns Câştigător
| Uza a răspuns:

Incearca sa renunti la epilator, si eu l-am folosit si imi pare rau pentru ca am pe picioare o iritatie de toata frumusetea pentru ca nu smulge chiar din radacina firul de par, il rupe si el o ia razna si te faci pe picioare praf, ca sa zic asa.
Normal era sa iti apara doar prima zi, maxim a 2a acele puncte rosii pentru ca erai proaspat epilata dar daca persista cel mai bine du-te la un dermatolog pentru ca e pacat sa te trezesti cu cine stie ce infectie si chiar acum cand vara abia a inceput.
Daca renunti la epilator, iti sugerez sa te epilezi cu pasta de zahar, poti cauta mai multe detalii pe internet pentru ca vei gasi tot ce iti trebuie, mai greu e pana nimeresti compozitie ca dupa o sa fie totul bine, eu m-am facut ieri cu aceasta pasta de zahar si acum nu am nici macar o bubita sau roseata, doar pe cele care le am de la epilator si ma chinui sa le tratez.

Sanatate multa!

| 1234abcd a răspuns (pentru Uza):

Te faci singura cu pasta acea sau te duci la un salon?

| Uza a răspuns (pentru 1234abcd):

Ma fac singura si iese foarte bine.

| 1234abcd a răspuns (pentru Uza):

Ce reteta folosesti?

4 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Du-te la medic, nu e bun epilatoru' acela sau nu l-ai folosit bine.