Nu. le poti zgaria. si e port lentile de contact si nu sunt recomandate unghiile mari, bine ca eu le port destul de mari dar este mai greu de dat jos, ne incurca unghiile nu ai observat? caci cu buricul degetelor se dau jos.
Unghiile false nu sunt bune pentru lentile de contact. este evident, precum spune si nicoleta se pot zgaria. in plus unghiile false trebuiesc puse la un salon profesionist nu sa iti cumperi o perehce de unghii false de pe o taraba 2 lei cu lipciul acela uscat. assa a patit o pr. si unghiile false nu dureaza mult, trebuie sa te duci sa ti le reaplci si costa destul de mult, in plus ca nu te vei descurca cu lentilele.
tu poate ai unghiile moi si f casante, poate ti le mai si rozi. mda acesta este cazul meu. insa de ce nu incerci sa iei revalid? este f bun pentru par si unghii, ti le intareste si le face mai stralucitoare.si te asigur ca unghiile tale naturale vor arata mult mai bine decat cele false.
oricine va aprecia unghiile frumos ingrijite naturale decat sa arati ca o vrajitoare cu unghiile alea false.
am avut si eu si pur si simplu nu puteam sa ma imbrac...
Georgian1992 întreabă: