| Aleee22 a întrebat:

Eu sunt Alexandra si am nevoie de ajutorul vostru. Spuneti-mi ca rog frumos cum fac sa slabesc in zona coapselor?

2 răspunsuri:
| justlovee a răspuns:

Http://healthy.kudika.ro/......selor.html Aici o sa gasesti un articol foarte bun cu sfaturi, care sper sa te ajute.:)
http://cum-sa-slabesti.savy.ro/......nterioare/ Iar aici ai un site cu exercitii foarte bine explicate, cu siguranta o sa-ti fie de folos;)
Bafta!:)

| KatiKovacs a răspuns:

Buna Alexandra

Ridicări laterale cu piciorul :

Stai întinsă pe lateral. Ridică piciorul de sus şi desenează cu vârful piciorului 8 cercuri în aer. Ridică piciorul puţin mai sus şi repetă mişcarea în sensul opus. Repetă exerciţiul de 4 ori cu fiecare picior.

Ridicări laterale pentru coapsele exterioare :

Vei avea nevoie pentru acest exerciţiu de o bandă elastică. Stai întinsă pe lateral şi strânge-ţi gleznele cu banda elastică. Ridică piciorul de deasupra fără să îl ridici şi pe cel de jos, atât cât îţi permite banda. Fă câte 30 de exerciţii cu fiecare picior, în 3 reprize.

Pilates pentru coapsele interioare :

Stai întinsă pe lateral cu piciorul de deasupra îndoit cu genunchiul perpendicular cu solul şi talpa sprijinită pe genunchiul piciorului de jos. Ridică piciorul de dedesubt cât de sus poţi cu celălalt sprijinit ca rezistenţă. Fă câte 8 exerciţii cu fiecare în parte.

Stretching :

Stai în fund, cu picioarele alungite spre lateral. Întinde-te uşor în lateral astfel încât să atingi cu mâna degetele picioarelor. Nu trebuie să te forţezi prea mult, mai ales la început când nu eşti îndeajuns de flexibilă.

Stai întinsă pe burtă. Adu-ţi talpa până la fund şi ţine-o cu palmele timp de 30 de secunde. Nu uita să respiri adânc şi schimbă piciorul.