| alle13 a întrebat:

eu sunt Alle, sunt o fata de 12 ani. Pana acum m-am vopsit de 4-5 ori. am in cap: blond, castaniu( culoarea mea naturala) un blond spre alb, unu spre portocaliu etc. Acum parul meu este intr-o stare foarte proasta mai ales ca este rar si am forul subtire. Ideea e ca eu mi-am mai facut si parul cu placa aproape in fiecare zii. Stiti cumva remedii? Va rog frumos sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Sorinel95674 a răspuns:

Desigur. In primul rand, renunta definitiv la decolorarea parului. Foloseste sampoane cu textura hidratanta si masti hranitoare, iar pentru suplete achizitioneaza-ti cu balsam bun. Renunta la placa si feohn si lasa-l liber si natural. Ii poti face baie cu lapte si miere la 2 zile si o data pe saptamana mergi la cosmetica pentru tratamente (asta daca nu te pricepi sa-l faci acasa!). Nu-l mai vopsi 6 luni de acum incolo, lasa-l sa se regenereze, si scurteaza-l cat poti de mult!

Succes!:*

14 răspunsuri:
| Madalina1455684 a răspuns:

Scumpa Alle la 12 ani ai caputul ala plin de nisipwinking.
Nu te supara pe mine.
Dar am 13 ani jumate si nu mi-as da culoarea mea naturala nici pe cea mai stralucita culoare care existawinking.
Da si mai e o faza.Maicata nu vede ce tot faci tu? Sau chiar ea te vopseste.[poate].
Primul lucru care il faci cand vrei sa folosesti un lucru care tine de vopsele, farduri.si toate astea.trebuie sa te informezi daca te ajuta la ceva si care sunt consecintele.Ai internet pentru a te informa.nici de cum pentru a te juca pe jocurihappy.

| Madalina1455684 a răspuns:

Da draga se observa de la o posta ca rspunsurile care te deranjeaza tu le consideri stupide. Dar intr-adevar duci lipsa de inteligentawinking.
Saracuta de tine. M-ai informeaza-te din cand in cand.

| cornculapte a răspuns:

In primul rand, renunta la vopsit si la placa. Doar asa, parul tau mai are vreo sansa. In al doilea rand, remedii eficiente pentru regenerarea parului nu exista. Firul de par nu se regenereaza decat dupa ce este inlocuit. Mastile si sampoanele speciale nu fac decat sa-i confere un aspect mai sanatos, insa parul tot deteriorat ramane. Nu poti decat sa-l lasi sa creasca si sa-i mai tai din varfuri pe parcurs, pana cand firul de par nou il va inlocui complet pe cel vechi.

| cornculapte a răspuns:

In primul rand, renunta la vopsit si la placa. Doar asa, parul tau mai are vreo sansa. In al doilea rand, remedii eficiente pentru regenerarea parului nu exista. Firul de par nu se regenereaza decat dupa ce este inlocuit. Mastile si sampoanele speciale nu fac decat sa-i confere un aspect mai sanatos, insa parul tot deteriorat ramane. Nu poti decat sa-l lasi sa creasca si sa-i mai tai din varfuri pe parcurs, pana cand firul de par nou il va inlocui complet pe cel vechi.

| missouri a răspuns:

Esti nebuuna? Scuze ca te intreb.
La 12 ani tu te vopsesti? Pff... mai ales de vreo 4-5 ori; iti dai seama ca parul tau e distrus? Esti inconstienta raau! Uite cateva consecinte :
1. Iti cade parul.
2. Parul tau devine aspru.
3. Albesti mai repede.
4. Si acum ca ai inceput sa te vopsesti, vopseste-te in continuare pentru ca tie daca iti dispare vopseaua, o sa arati ca o cersetoare care nu s-a mai spalat de 50 de ani pe cap.
In concluzie, o sa ai parul lipsit de stralucire, aspru, ca o baba.
Scuzati comparatiile.big grin

Nu stiu ce sa zic. du'te la un dermatolog poate iti recomanda niste tratamente naturiste.

Bafta.

| ladygaga a răspuns:

Daca vrei sa se mai indrepte parul cat de cat din ce i`ai facut te sfatuiesc sa :

nu mai folosesti placa /ondulatorul timp de ani buni

sa nu te mai vopsesti multi ani la rand

sa tii parul numai pe natural, adica masti naturale in fiecare zi cand te speli pe cap

sa stii ca parului ii ia mult sa se regenereze, mai ales daca la 12 ani te`ai vopsit. tu ti-ai distrus parul, normal ca e rar si subtire.
Tu ti-ai facut`o cu mana ta.

Acum parului tau ii trebuie multi ani la rand pentru a se mai regenera cat de cat, ca nu-l vei mai avea niciodata cum il aveai la inceput.

Chiar daca isi va mai reveni, tot va ramane ars si fara stralucire.

Iti doresc succes, vei avea nevoie. laughing

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Daca la varsta asta de vopsesti la 20 de ani vei fi cheala eu am 13 ani si nu am de gand sa ma vopsesc si nici sa ma fac cu placa sau ondolatorul doamne...inseamna ca la 15 ani vei vrea sa faci operatii estetice... ce a ajuns lumea asta
rmedii:masti de par (scrii si tu pe google si vei gasi)
succes

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Daca la varsta asta de vopsesti la 20 de ani vei fi cheala eu am 13 ani si nu am de gand sa ma vopsesc si nici sa ma fac cu placa sau ondolatorul doamne...inseamna ca la 15 ani vei vrea sa faci operatii estetice... ce a ajuns lumea asta
rmedii:masti de par (scrii si tu pe google si vei gasi)
a si.am uitat nu te mai vopsi si daca iti mai faci parul cu ondulatorul sau placa da cu ceara de par
succes si funda?

| poppies a răspuns:

Foloseste tratamentul cu petrol de la farmec parcathinking si nu l mai vopsi, lasa-l neindreptat ca se poarta naturaaal si plus ca-s o groaza de moduri de ati prinde parul larg si frumos.si eu folosesc placa de 5 ani. zilnic, dar am norocul ca am parul fff bogat si cu firul foarte gros, si de ceva vreme ma gandesc la el si l am mai tinut neindreptat.bafta!

| letitblue a răspuns:

Nu mai folosi placa timp de cateva luni, cumparati produse gen balasam, din miere, si fate de fiecare data cand iti speli parul, uita de placa pentru cateva luni, o sa isi revina dar trebuie sa si tunzi din capete daca tie ars deabinelea.Si eu m-am vopsit de multe ori si cum am parul inele cret cret, ma dadeam cu presa si de doua ori pe zi, si deja imi era parul ca si sarma. Mi-am luat un balsam de un litru de miere, nu e nici o firma, scrie pe el "Honey" si se fabrica in Italia, este aici unde stau eu un depozit unde aduc tot feluri de produse care normal nu le gasesti in Real, Kaufland, etc. Si vreau sa iti spun ca vara asta nu m-am facut de loc cu presa nici nu m-am vopsit, si am tot folosit balsamul si parul imi este foarte foarte moale, si arata foarte bine. big grin
(am o prietena care a folosit miere naturala normala, si si-a pus pe varfuri, si chiar dupa prima spalare avea parul mai moale)
Eu am mai folosit niste "masti" pentru par, puneam intr-un bol 1-2 oua depinde de lungimea parului, si o lingura de ulei de masile, plus cateva picaturi de lamaie. Imi puneam pe par masca aia si puneam pe par, un prosop cald. big grin e un pic mai ciudat. pentru ca dupa ramane un miros in baie asa dulce.ciudat :-s. Asa ca eu am preferat balsamul cu miere. big grin
succes!

| riana36blue a răspuns:

Tine-o tot asa si in foarte scurt timp nu vei mai avea deloc par.Lasa toate vopselele, nu-ti mai zapaci parul atatsi incearca sa te dai cu niste ulei de ricin, si o masca dintr-un galbenus de ou, o lingura miere si o lingura ulei masline, saptamanal

| Mariya5 a răspuns:

Pai, Alle draga, ai cam exagerat cu vopsitul si intinsul...eu am 13 ani(am facut acum in august), am parul blond nu foarte deschis, ar blond si drept(foarte drept), mereu mi s-a parut ca suvitele sunt de prost gust, cat despre intins, n-am nevoie.Nam experienta asa ca nu-ti dau sfaturi dar ma plictisesc si as vrea o prietena cu care sa vb pr mess.Id-ul meu e mariya.ever.Iti dau si sfaturi legate de par daca vrei.

| NinaParadise0 a răspuns:

Pai big hug
alle
big hug
si eu m-am vopsit de 7 orihappy inainte fara sa ma decolorez dar m-am si decolorat si s-a ars dar nu rau cum ai tu parul.
acum m-am facut cu albastru de metilien, stii prea bine.
nu prea vreau sa ti-l fac si tie pentru ca ti-l arzi si mai rauhappy
dar facem cum vrei tuhappy.
mai intrebi de remedii pe la coafor, stii tu, expertihappy
te-am pupat dulcee big hug kiss* puppy dog eyes

| andr3yutza a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic daresti proasta! la 12 ani sa te vopsesti de 4-5 ori? si ti`l mai faci si zilnic cu placa. sa stii ca ai facut un lucru foarte rauhappy! iti faci parul cu placa cand vrei daca il protejezi.sa sti ca exista solutie. sa nu ti`l mai faci zilnic cu placa ca nu morihappy. si dupa ce faci baie ...nu ti-l usca cu uscatoru' ca see increteste. ia un piaptan foarte des si piaptana-ti parul si o sa vezi ca se indreapta si asa. si daca folosesti placa si are de unde sa ii regelezi temperatura daai la cea mai mica. si asa nu iti arde parul asa tare., eu zic sa nu te mai vopsesti si sa iti faci parul foarte rar cu placa.si alt remediu...thinking nu stiu