De la piata mica inspre statuia lui tudor, ca nu mai stiu cum se numeste strada aia, (cred ca 8 mai) pe stanga, langa un pet shop, este un magazin plin cu gablonturi din astea. si daca ai chef si timp, poti sa te plimbi si prin piata pe la tarabe, gasesti tu ceva in genul. tot pe langa piata mica, dar inspre liceul ecaterina mai sunt magazinase din astea cu mici prostioare, cred ca ai gasi si pe acolo
Aaa, si in parangu, la parter, cum intri de pe partea aia cu biserica (nu stiu nici biserica cum se numeste) primul magazin pe dreapta, mai au tot asa gablonturi, dar alea care sunt "pe pereti" nu alea din vitrina, ca alea parca erau din argint.
Si mai stiu unu in piata mica, da sa vad daca stiu cum sa explic. deci, cum pleci de la oliana inspre liceul ecaterina, sper ca ai localizat strada, treci de intrarea principala in piata mica, faci dreapta pe urmatoarea straduta, o sa vezi tarabele, pe dreapta e un magazin de incaltaminte, pe stanga haine, mergi in fata, usor la stanga, apoi faci dreapta ca nah, se "inchide" aleea, si o sa vezi o frizerie, sau coafor, ce e ala. fix langa el, e un magazin care are si haine si inauntru au so gablonturi daca s-a inteles ceva, e bine. daca nu...