| pactcudiavolita a întrebat:

Eu trebuie sa port un corset deoarece am ceva probleme cu coloana si as dori sa stiu ce pot purta sa arat si bine?

5 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Poarta-l cu bluze putin mai largute si nici nu o sa se vada ca il ai. Si eu tot asa am facut si daca nu spuneam nimeni nu observa.

| foxi a răspuns:

Trebuie sa ti iei lucruri ceva mai lejere, nu mulate pe corp!

| fluturas a răspuns:

Incearca sa porti bluze mai lungi si mai lejere si pe talie strange bluza cu o curea big grin sau ia-ti un tricou pune-ti corsetul apoi o bluza mai mulata si peste bluza un tricou mai largut happy sau bluza si vesta eu asa fac si celor care nu le-am spus ca am corset nici nu si-au dat seamahee hee

| myxolaryy a răspuns:

Daca porti si maieu si bluza totodata pune-l pe deasupra maieului sau pe dedesuptul lui cum tia recomandat doctorul imbracate normal si nu te burata ca sicum te-ai schimbat un biet corset nu are dea face cu look-ul tau ok sper sa fiu de ajutor

| TSUNADE_8237 a răspuns:

Buna...de si si eu port corset am scolioza de 45 de grade trebuia operatie dar am incercat si corsetul si sa stii ca de la 45 de grade a scazut chiar la 40 de acum 1 saptamana am auzit ca o fata a lesinat de cald din cauza asta cu corsetu da nu-i nimic te faci bine si da ia-ti bluze largi