Nu cred ca ar trebui sa te duci fara voia parintilor tai. Oricum vor afla odata si odata si cu siguranta isi vor pierde increderea in tine, ceea ce banuiesc cu nu vrei. Incearca sa le argumenteazi de ce iti doresti sa urmezi acest drum, nu doar pentru ca "imi place!". Gaseste avantaje si arata-te matura. Spune-le sa vrei sa vezi cum e, daca ti se potriveste, si ca nimeni nu te va obliga sa urmezi acest drum daca nu vei vrea pe viitor sa continui. Spune-le ca daca ai posibilitatea sa incerci asa ceva, si ai si calitatile necesare, nu ar fi o prostie sa nu incerci macar? Arata-te matura in fata lor, adu-le argumente tari care sa-ti sustina cauza si daca tu chiar doresti acest lucru atunci vei reusi! Dar nu te pune in gura cu ei! Nu vei reusi decat sa-i faci sa se incapataneze sa nu te lase. Asa ca incearca sa afli care sunt adevaratele lor motive pentru care nu vor sa te lase sa faci asta. Scurt si la obiect. Iar tu aduci argumentele tale, care sa fie adevarate, si nu avantaje umflate cu pompa. Iti tin pumnii!:*
Buna! Prietena mea cea mai buna este tot la ceva manechin! Si le si plateste cu 200-500 lei de model si nu chiar tot timpu se duce doar cand le suna! Dar eu zic sa nu te duci fara voia parintilor ca dupa aceea nu o sa mai aiba incredere in tine!
Pai poti sa le spui parintilor ca pe langa modeling poti sa aii si o alta slujba si ca modelingul poate fii o sursa de bani si ca o faci si din placere si trebuie sa te lase sa faci ce iti place fundita te rog?:*
Eu am 16 ani trebuie sa semnez vreun contract? si cum sa fac daca parintii mei nu ma lasa?
Daca vrei sa faci modeling pentru a te maturiza inseamna ca esti naiva, insa sunt de acord ca modelingul este un mod recunoscut prin care poti sa iti faci cunostinte din cele mai diferite cercuri.Totul depinde de tine, trebuie sa ai si o anumita viziune asupra vietii ca sa poti sa faci modeling.