Iti dau un link cu o dieta in care slabesti 10 kg intr-o luna
http://forum.slabute.ro/dieta-rapida/slabeste-10-kg-intr-luna-611.html dar nu cred in ea! Cum tu vrei intr-o saptamana sa slabesti 10 kg singura solutie este sa-ti tai un picior! :D Serios! Daca cineva a slabit intr-o saptamana 10 kg nu este un om sanatos din punct de vedere medical.
Bea in fiecare zi pe stomacul gol ceai verde [in prima zi o cana, a doua zi doua cani... pana ajungi la 8 cani. se mai foloseste si apa in loc de ceai verde, dar apa iti poate da greturi daca e ingerata intr-o cantitate mare. totusi vorbim de 2 litri dimineata.] si apoi mananca sanatos.
un mic dejul consistent, desi nu vei putea manca foarte mult, caci ceaiul de dimineata ocupa mult loc in stomacul tau; un pranz moderat, si o cina foarte sumara.
angelina jolie a trebuit sa slabeasca 10 kg in 21 de zile pentru un film. dieta ei a constat in apa si lipsa mancarii.
nu ti `o recomand. nu pentru ca ai face cine stie ce boli sau alte motive de genul. stiu cum e sa nu fii multumit de corpul tau. nu recomand dieta asta pentru ca e posibil sa lesini pe strada, sa nu dai niciun fel de randament la cele mai simple activitati.
si da, trasul pe nas ajuta la slabit pentru ca iti induce o stare de activitate intensa si te priveaza total de pofta de mancare. dar nu constituie o alternativa. categoric.
Daca te-ai ingrasat mult intr.o perioada scurta inseamna ca ai probleme cu autoestima. Daca vrei sa slabesti brusc cu un efort aditional,in cazul tau o dieta,iar ai probleme grave de autoestima.Fac exceptie anumite boli, dar nu cred ca e cazul, dupa emoticonul pe care.l afisezi.
Nicio dieta in urma careia slabesti mult si rapid nu este sanatoasa si nici eficienta. Daca vrei sa slabesti, sa te menti si sa arati bine, slabeste in timp.
Da se numeste praf de tras pe nas .
Nu serios acum, datorita drogurilor am slabit o gramada.
Probabil ti se pare bataie de joc dar chiar slabesti daca te droghezi
Na`nu ca ti-as recomanda acum sa ajungi o drogata dar na ai intrebat de o dieta. Asta e dieta propusa de mine Bafta
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: