anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vopsea albastra de par in magazine?
Daca da unde( adica la ce magazine,supermarket-uri ), ce marca si la ce pret?

Răspuns Câştigător
| SebastiaNxAlexandrA a răspuns:

Exista si vopsea dar se gaseste foarte rar! majoritatea fetelor folosesc albastru de metil pentru par, se ia de la farmacie ca e pentru ranilaughing si nu costa mai mult de 15 lei! doar ca ai grija ca se duce greu de pe maini... ar fi indicat sa porti manusi cand iti faci parul`tongue

7 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Sunt greu vandabile si se gasesc mai rar. Dar cred ca poti face comanda.

| monutza90 a răspuns:

Eu am inteles ca nu exista dar o varianta ar fi albastrul de metil.Bineinteles saca vrei sa alegi metoda asta intai intereseaza-te daca este bun sau nu pentru par

| tzus a răspuns:

Iti poti luat mixton 0.88 de la silky costa 14, 80 lei si iese albastru. este bine sa-l iei de la un magazin de cosmetice (tip kallos) si il poti folosi si cu oxidant de 3%. Albastru de metil daca il pui pe par sa te feresti de ploaie si zapada, altfel iti vrei pata hainele. si il poti combina si cu al alb, cenusiu vopsea 11sau 10 treapta din catalog ca sa.ti iasa un albastru deschis daca vrei. asa am facut si eu si tine foarte mult culoare! am folosit si vopsea albastra dar sincer a iesit albastru aproape negru si costa si mult. sper ca te-am ajutat.

| PassingBY a răspuns:

Există. Numai că găseşti foarte greu şi asta numai ăn magazine de specialitate, nicidecum în supermarket-uri. Mai bine caută să comanzi de undeva de pe internet.

| Mihai_Alexandru_Anca_1957 a răspuns:

Poti cumpara sau comanda de la coafor

| itmanager a răspuns:

Buna! S-ar puteam sa existe ori culoarea albastra direct ori sa combini tu culorile si sa iasa albastru. Incearca la magazinele de cosmetica sau in farmacii. Sper ca te-am ajutat! happy

| AnonimmANNONIMM a răspuns:

Buna! Se gaseste in farmacii.Nu este mai mult de 10 lei, mai putin! dar se duce la cateva spalari.