| scarlet9 a întrebat:

fac si eu parte din categoria fetelor chinuite cu un par cret dificil. dupa spalare, mi se intampla sa ma aleg cateodata cu niste bucle de toata frumusetea, cateodata doar cu o masa de par incretit aiurea, uscat si dezordonat.
as vrea sa stiu ce sampon as putea folosi pentru ca buclele sa fie bine definite si sa capete aspectul unui par cret sanatos si eventual alte trucuri cu care as putea "face pace" cu podoaba mea capilara.
mersi frumos.

Răspuns Câştigător
| Anette a răspuns:

Buna Scarlet! Eu nu sunt creata, dar o prietena de-a mea este.Stiu ca este un adevarat chin, dar eu iti recomand ceea ce face ea.Ea foloseste produse de ingrijire a parului de la Am Way...sunt putin mai scumpe, dar merita.Si sunt si 100% naturale.Iar dupa spalare,il lasa sa se usuce aproape de tot, iar cu o perie rotativa(cu dinti rari, nu desi) isi ia suvite si isi "roteste" parul.Nu stiu daca intelegi cum.Ia parul de la baza pana la varf,iar cand peria ajunge aproape de varfuri,o roteste(stii cum incercau oamenii din vechile timpuri sa faca foc,folosind un bat si un lemn.miscarea trebuie sa fie ceva de genul).Ii ies niste bucle superbe,foarte bine definite.Ea mai foloseste si un ser special care face buclele sa ramana timp indelungat definite,parul nicinu i se mai ingrasa si ii confera o stralucire naturala. Daca esti de parere ca raspunsul meu te-a ajutat, te rog sa-mi da-mi un raspuns.(P.s:daca vrei, pot afla exact numele produselor). Sper ca ti-am fost de folos si mult succes cu parul tau!

4 răspunsuri:
| alexush a răspuns:

Hmm.nu stiu ce sa zic.dar fetele cu parul cret sunt cele mai minunate:Xbaftatongue

| bhubhuaa a răspuns:

Si eu am parul cret si mi se incalceste foarte repede.eu imi spal parul cu garnier sidupa ma maidau cu un balsam (oarecare)
dupa baie nu imi usc parul mi-l las asa si mi-l piaptan.in fiecare seara mi-l impletesc sa nu mi se incurce...
sper ca te-am ajutat :*

| Wolfsz a răspuns:

Foloseste produse de la Nivea, sunt extraordinare pentru parul cret. happy

| scarlet9 explică:

Anette, am folosit si eu un timp produse de la Amway, ce-i drept nu pentru par si am fost destul de incantata. O sa ma risc de data asta si o sa vad ce iese. Cat despre trcurile cu peria rotativa, nu cred ca as avea nevoie, parul meu e deja destul de ondulat si fara ajutor, doar ca mi se intampla uneori sa fie obraznic si dezordonat. Ceea ce m-ar interesa ar fi numele serului acela, daca-l poti afla de la prietena ta...Multumesc mult. happy