| Cookiesssssssssss a întrebat:

Bună fetele, a mai folosit cineva fondul de ten"tony lady magic full coverage foundation"?
E acel tip de fond de ten care e alb, dar isi schimba culoarea in functie de tenul tau, l am primit cadou și l am încercat de 2 ori, prima data doar pe mana, si se colorase destul de rapid, iar azi l am incercat pe ten, dar pe lângă faptul ca nu mai colorează absolut deloc, rămân pe piele niște bucatele mici ca de var, pe care oricât le as tapa cu buretelul, nu se topesc deloc. Am stat cu chestia asta pe ten în jur de 5 minute și nu s-a văzut nici o schimbare, însă când am sters, pe șervețel erau linii roșii, care nu au avut de unde sa apară, ma gândesc, cumva, poate acele bucatele albe sa aibă culoare în ele și fondul de ten, înainte de a fi aplicat pe ten trebuie amestecat bine?! E funny dar chiar nu pot sa înțeleg cum funcționează asta.
Aștept păreri, idei. happy

2 răspunsuri:
| Nicoletei15 a răspuns:

Bună! Am folosit și eu acel fond de ten, dar mi-e nu mi-s-a întâmplat.asa ceva, probabil trebuie agitat/amestecat puțin înainte de folosire, îl poți pune pe o paleta ceva și îl mesteci bine, cred ca va funcționa. Sper ca te am ajutat! Pa pa?

| dragodana a răspuns:

Salut!
Orice fond de ten se agita înainte ca să se amestece compușii.