anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am hotarat dupa mult timp de salon de facut cu ceara in zona intima sa ma fac cu crema depilatoare. Am vazut ca unele fete dupa ce isi dau cu crema stau vreo 12 min insa sterg cu hartie igienica daca nu ai spatula.De multe ori crema nu se ia cu spatula din pacate. Eu am luat cu dusul si nu se ia cum trebuie, dupa cateva min mi se vad puncte negre asa (zona intima)aveti ideee? Sa incerc sa iau si eu cu hartia igienica? Voi cum faceti..nu toate cremele se iau sub dus..am inteles

7 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Punctele sunt radacina parului, care ori nu a fost afectata de crema, ori presiunea dusului nu a inlaturat-o.
Incearca cu un servetel umed si preseaza un pic si gezi daca se inlatura.

| carevaescu a răspuns (pentru carevaescu):

In orice caz, cremele nu prea afectează rădăcina părului. Daca ai parul închis la culoare și relativ gros, e normal sa rămână o umbră

| manumescAlexandra111 a răspuns (pentru carevaescu):

Multumesc am sa incerc

| anonim1920 a răspuns:

Asa se intampla daca le iei cu dusul. Daca iei cu hartie igienica numai raman acele puncte care sunt de fapt radacinile parului.Mai bine te faci cu ceara decat cu crema, crema ia doar de la suprafata

| manumescAlexandra111 a răspuns:

Si mai voiam sa zic ca am ascultat cum fac prietenele mele si ele fac cu hartia.

| ardeleanudia a răspuns:

Și eu folosesc o crema depilatoare dar a mea se da cu dusul și dau de cât 10 minute

| manumescAlexandra111 a răspuns (pentru ardeleanudia):

Si nu se vad punctele negre? de care folositi? eu una farmec